Ce aşteptări are Crin Antonescu de la noii miniştri. Ce vrea de la Iohannis, Nicolaescu, Atanasiu şi Buşoi

Crin Antonescu a prezentat noii miniştri liberali din Guvern, pentru portofoliile Finanţelor, Sănătăţii, Interne şi Economie. De asemenea, el a arătat şi ce aşteptări are de la fiecare din cei patru.

07 feb. 2014, 12:04
Ce aşteptări are Crin Antonescu de la noii miniştri. Ce vrea de la Iohannis, Nicolaescu, Atanasiu şi Buşoi

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, i-a răspuns, vineri, premierului Victor Ponta, fără a-i pronunţa numele, la întrebarea despre cine mai este liberal în România, Antonescu spunând că PNL este un partid liberal, de dreapta, un partid în care activează foarte mulţi oameni care vor fi mereu liberali.

„O să spun ce aşteptăm de la fiecare. Aşteptăm ca împreună să dăm României un guvern şi o guvernare mai puternică şi mai eficientă. De la Iohannis aştept mai multă ordine în Guvern şi în ţară, dar şi o reprezentare puternică a poziţiilor liberale în interiorul acestui guvern. Aştept o colaborare şi un dialog cu premierul. De la Eugen Nicolaescu aşteptăm să dovedească aceeaşi claritate, acelaşi curaj şi tenacitate în realizarea unor proiecte. Aşteptăm măsuri eficiente pentru a simplifica măsurile pentru cei care-şi plătesc taxele, pentru diminuarea birocraţiei. De la domnul Atanasiu aşteptă să atace marile probleme ce ţin de privatizări, de industrializarea României. Aştept soluţii la marile proiecte economice, cum e Roşia Montana. De la domnul Buşoi aştept să dea pacienţilor şi contribuabililor sentimentul că sunt nişte cetăţeni deplini ai Europei”, a spus liderul PNL.

VEZI SI:

PNL a votat noii miniştri: Klaus Iohannis, Eugen Nicolăescu, Cristian Buşoi şi Teodor Atanasiu