Ce au DECIS poliţiştii în cazul ACCIDENTULUI de la Fântâna Mioriţa, din Capitală

Lovitură de teatru după accidentul din Capitală, provocat de un şofer cu bolid. Deşi martorii spun că intenţia şoferului a fost cât se poate de clară, poliţia l-a amendat doar cu 200 de lei. Asta pentru că a considerat scena de groază drept o banală tamponare, informează România TV.

25 sept. 2015, 10:27
Ce au DECIS poliţiştii în cazul ACCIDENTULUI de la Fântâna Mioriţa, din Capitală

Primul motiv pentru care poliţia a închis acest dosar a fost acela că niciunul dintre cei doi şoferi nu a vrut să depună plângere, nu au recunoscut în faţa poliţiştilor că a fost vreo şicanare în trafic.

Mai mult, pentru că nu au existat persoane rănite foarte grav, nu au existat persoane spitalizate, iar cei doi şoferi au mers de bunăvoie la poliţie şi au recunoscut că totul a fost doar o tamponare, acest dosar a fost închis. Totodată, şoferul care a tras dreapta de volan a fost amendat cu 200 de lei pentru că a schimbat prea brusc banda de circulaţie.

Cei care au văzut acest accident spun că în imagini se vede clar cum pe trotuar exista o femeie care a fost la un pas să fie lovită de maşina proiectată de pe partea carosabilă pe trotuar. Mai mult, aceştia sunt de părere că intenţia şoferului bolidului a fost cât se poate de clară.

Citeşte şi Scene ŞOCANTE în Bucureşti. Şoferul unui bolid a intrat intenţionat într-un Logan VIDEO