Ce au discutat Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf la telefon. „E adevărat că soțul meu m-a sunat!”

Anamaria Prodan a vorbit în premieră despre situația delicată pe care familia sa o traversează în aceste momente. Laurențiu Reghecampf a depus actele de divorț și ar avea o relație cu o tânără, care ar fi și însărcinată.

20 oct. 2021, 11:55
Ce au discutat Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf la telefon. „E adevărat că soțul meu m-a sunat!”

Ce au discutat Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf la telefon. Anamaria Prodan a povestit că a auzit zvonurile despre o presupusă relație a soțului ei de mai mult timp, ba chiar a fost pusă în temă și de prietenii apropiați, dar a ales să își creadă soțul. Totul a devenit limpede când în presă au apărut imagini cu Laurențiu Reghecampf alături de presupusa amantă.

Ce au discutat Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf la telefon. „E adevărat că soțul meu m-a sunat!”

Anamaria Prodan a dezvăluit ce a vorbit cu soțul ei la ultima convorbire telefonică.”E adevărat că soțul meu m-a sunat și m-a întrebat dacă am idee sau dacă cineva m-a înștiințat de niște fotografii noi cu cei doi, pentru că el nu a dat niciun fel de fotografie. I-am explicat că nu știu despre așa ceva, eu am primit foarte multe mesaje de pe cartele diferite. Și foarte multe fotografii pe care le-am publicat la momentul respectiv pe pagina mea de socializare. Cred că Laurențiu Reghecampf se apropie de 50 de ani și jocul de-a mama și copilul nu ni se mai potrivește. Ar trebui să fie un exemplu pentru toate soțiile și mamele felul în care l-am protejat pe Laurențiu. Cred că e un exemplu de demnitate și iubire pe care eu le-am arătat”, a spus Anamaria Prodan în emisiunea „La Măruţă„.

Anamaria Prodan rupe tăcerea despre noul ei iubit. Cine este misteriosul prinț din Dubai

„Am avut o discuție cu soțul meu acum două nopți în care îmi spunea că cineva a deschis niște conturi false de Instagram, că ei nu și-au dorit niciodată, sau această domnișoară, nu și-a dorit niciodată să apară în presă. Că e ceva cumplit pentru ea ce se întâmplă și nu se știe de unde sunt venite aceste poze. Probabil sunt un cuplu din moment ce presa are poze date de soțul meu”, a mai adaugat Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan, adevărul despre relația cu Dan Alexa. A recunoscut totul în direct!