Ce au păţit CINCI TURIŞTI care au ieşit la PICNIC pe un ICEBERG: Au crezut că o să fie AMUZANT FOTO

Un grup de turişti americani veniţi în vacanţă în Islanda au crezut că vor avea parte de picnicul vieţii lor, după ce au organizat o masă festivă pe un iceberg. Cu toate acestea, după ce s-au instalat, gheaţa s-a spart şi americanii au început să plutească în apele îngheţate.

25 mai 2013, 16:13

Cei cinci americani au cosiderat că este o idee bună să instalezi o masă de picnic pe un iceberg, dar au realizat în scurt timp că ar fi putut să fie ultima lor masă, potrivit Mirror.

Citeşte şi IMAGINI SENZAŢIONALE. Videoclipul care te va face să iubeşti Islanda VIDEO

După ce au început să mănânce, bucata de gheaţă s-a spart, motiv pentru care oamenii au început să plutească în derivă, în ape foarte reci şi adânci. Astfel, ei au petrecut peste o oră, speriaţi că s-ar putea scufunda în orice moment, înainte să fie salvaţi. Mai mult, o persoană de pe mal i-a fotografiat, imaginea ajungând viral pe internet.

Citeşte şi Islanda, zonă crepusculară! O turistă dată dispărută S-A CĂUTAT SINGURĂ ore în şir

Icebergul s-ar fi putut crăpa sau răsturna în orice moment, aruncându-i în ape foarte adânci, aproape îngheţate. EI nu au realizat la ce risc s-au expus. Au crezut că fac ceva foarte interesant”, a declarat Páll Sigurður Vignisson, salvatorul lor, care a considerat că turiştii au avut noroc.