Ce au păţit mai multe fete din Botoşani, după ce s-au îndrăgostit de acelaşi tânăr

Un botoşănean bănuit că ar fi făcut parte dintr-o grupare infracţională organizată a fost trimis în judecată de procurorii DIICOT, împreună cu alţi trei suspecţi din Buzău, sub acuzaţiile de constituire a unui grup infracţional organizat şi proxenetism.

21 oct. 2015, 11:33
Ce au păţit mai multe fete din Botoşani, după ce s-au îndrăgostit de acelaşi tânăr

Potrivit anchetatorilor, gruparea ar fi acţionat în perioada mai-septembrie 2014, când suspecţii, printre care şi Ionuţ Marian L., din Botoşani, ar fi recrutat mai multe tinere, în scopul practicării prostituţiei pe teritoriul Marii Britanii, scrie monitorulbt.ro. Procurorii spun că victimelor li se promiteau locuri de muncă în cluburi de agrement din Marea Britanie, cu posibilitatea recrutării de clienţi pe site-urile de adulţi sau erau atrase prin metoda cunoscută sub denumirea de „loverboy”.

Citeşte şi DOSARUL PROSTITUŢIEI. Ce preferinţe sexuale avea milionarul Ioan Neculaie

Potrivit aceloraşi surse, din activitatea de prostituţie, membrii grupării au obţinut peste 65.000 de lire sterline.

Reţeaua a fost destructurată la începutul acestui an, după ce două fete au reuşit să fugă şi au anunţat poliţia. Arestat în urma operaţiunii, Ionuţ Marian L. a stat după gratii până în iunie, când a fost pus sub control judiciar.

Dosarul se află pe rolul Tribunalului Buzău, printre victime fiind o tânără din comuna Blândeşti, M.I., în timp ce o altă botoşăneancă, P.C.D., tot din Blândeşti, a fost citată ca martor. Victimele erau păcălite cu poveşti de dragoste.