Ce avere are, de fapt, Catinca Roman. „Asta este tot ce mi-a lăsat tata!”

Catinca Roman a vorbit recent, cu sinceritate, despre averea sa. Vedeta a fost deschisă în a explica că, deși a crescut într-un mediu privilegiat, nu s-a bucurat de aceeași stabilitate financiară ca și familia sa.

09 apr. 2024, 18:26
Ce avere are, de fapt, Catinca Roman. „Asta este tot ce mi-a lăsat tata!”
Ce avere are, de fapt, Catinca Roman. "Asta este tot ce mi-a lăsat tata!"

Ce avere are, de fapt, Catinca Roman. Vedeta a dezvăluit adevărul despre situația sa financiară și experiențele cu banii în cadrul unei emisiuni TV.

„Ce avere am? N-am, am un apartament atât lăsat de tata. E greșit, din punctul ăsta de vedere nu am primit o educație realistă, am fost îndoctrinate cu ideea că trebuie să muncești foarte mult, să meriți, banii nu contează, e greșit. Banii contează, nu trebuie să fi dependent de ei, dar contează să ai un plan financiar. Chiar și când ai bani din familie, tot trebuie să faci un plan, pentru că banii se cheltuie. Ăsta e unul dintre lucrurile pe care le-aș schimba, e important să înveți copiii de mici importanța banului, valoarea lui și cumva, în ciuda faptului că toată lumea e cu părul creț pe temele astea, e firesc ce se întâmplă la noi”, a declarat Catinca Roman, în cadrul emisiunii „După faptă și răsplată”, realizată de Cristina Șișcanu la Metropola TV.

Citeşte şi: Radu Ștefan Bănică a pus-o la punct pe Violeta! Cu ce l-a supărat sora mai mică: „I-am zis să aibă grijă, că nu e ca în filme”

Aceasta  a continuat dezvăluind că, deși a avut o copilărie în lux, mai târziu în viață a întâlnit și dificultăți financiare: „Peste tot au fost perioade de genul în care conta să arăți, ce arăți, nu ce ești. E frustrat mai ales pentru generațiile noastre. Deci avere nu am, norocul meu este că eu chiar structural nu pun atât de mare preț pe lux, deși au fost perioade în care am trăit în lux, am văzut ce înseamnă banul adevărat făcut din familie. Mie banii nu mi-au venit ușor niciodată, nu știu de ce, am avut perioade în care am fost foarte rău cu banii”.

Citeşte şi: Mirela Vaida, panică în aeroport. A aflat vestea tristă când s-a întors din vacanță: „Am călătorit o noapte întreagă, fără să dorm”

În ceea ce privește viața personală, Catinca Roman a dezvăluit că a avut mereu un partener, dar a preferat să nu se implice în relații tradiționale, alegând independența și libertatea personală.

„Întotdeauna am avut un iubit, nu același. În ultimii 15 ani am ales să nu trăiesc în relații tradiționale, adică să stai în aceeași casă, să te afișezi public, în care există acte. Nu e nimic clandestin, pur și simplu am ales independența mea sau poate nu am găsit persoana potrivită pentru care să fac aceste compromisuri”, a  mai spus Catinca Roman.

Catinca Roman, pe numele real Catinca Zilahy, este fata Mioarei Roman din prima căsătorie, cu Iosif Zilahy. Mioara Roman avea doar 19 ani când s-a îndrăgostit de Iosif Zilahy, iar el 27, și au fost căsătoriți timp de 12 ani, divorțul având loc atunci când fiica lor, Catinca, abia împlinise șapte luni.