Ce avere are NADIA COMĂNECI. S-a retras în SUA pentru ca nimeni să nu ştie ASTA

Nadia Comăneci a fost prima gimnastă din lume care a primit nota 10 într-un concurs olimpic. Cu toate acestea, a fost nevoită să își găsească un nou drum în Statele Unite ale Americii, unde a strâns o avere impresionantă.

13 sept. 2019, 11:12
Ce avere are NADIA COMĂNECI. S-a retras în SUA pentru ca nimeni să nu ştie ASTA

Nadia Comăneci a fugit în SUA în noiembrie 1989 și nu a durat mult până când marile companii au început să îi facă oferte pentru publicitate. Prima reclamă în care a apărut a fost pentru lenjerie intimă, pentru una dintre cele mai cunoscute companii din New York. În scurt timp, ofertele au început să curgă, iar fosta sportivă a trebuit să își aleagă doar ceea ce îi convine cel mai mult.

Nadia Comăneci, 43 de ani de la primul 10. „Zeiţa de la Montreal”, dialog fabulos în sala de sport cu Arnold Schwarzenegger VIDEO

Nadia și soțul ei, Bart Conner, au deschis în Oklahoma un complex de gimnastică în valoare de aproximativ 5 milioane de euro, iar ulterior au cumpărat o casă care costă acum cel puțin 2 milioane de euro. Fosta sportivă a făcut câteva investiții și în București, profitul obținut fiind de câteva milioane de euro.

Nadia Comăneci, apariţie răvăşitoare la aniversarea lui Bart Conner. Cum arată „Zeiţa de la Montreal” FOTO

Vedeta mai câștigă bani frumoși și din contractele pe care le are cu posturile de televiziune la care este angajată pe postul de comentator. În plus, participă frecvent la diferite acțiuni sportive sau sociale, pentru care a primit până acum 4 milioane de euro. Din contractele de publicitate mai obține aproximativ 5 milioane de euro, iar de la revista pentru care a vândut primele fotografii cu fiul ei, Dylan, a primit 1 milion de euro.

Jurnaliștii americani scriu că averea Nadiei Comăneci este de cel puțin 25 de milioane de euro.