Ce avere avea Petrică Cercel şi cine o va moşteni. Manelistul a murit din cauza complicaţiilor provocate de Covid

Ce avere avea Petrică Cercel şi cine o va moşteni. Manelistul a murit în spital, unde era internat de mai multe zile din cauza infectării cu noul coronavirus. Deşi starea lui se îmbunătăţea, din păcate, organismul artistului a cedat.

17 sept. 2021, 09:13
Ce avere avea Petrică Cercel şi cine o va moşteni. Manelistul a murit din cauza complicaţiilor provocate de Covid
Ce avere avea Petrică Cercel

Ce avere avea Petrică Cercel. Manelistul era unul dintre cei mai cunoscuţi şi apreciaţi cântăreţi de manele şi s-a bucurat de un succes fenomenal în carieră. Şi în viaţa personală, lucrurile mergeau foarte bine, a fost căsătorit de peste 35 de ani cu o singură femeie, Ana, care i-a dăruit trei băieți, Florin, Ionuț și Ami.

Citeşte şi: Cine a fost Petrică Cercel, manelistul care a murit de Covid. Cum au reacţionat Sorinel Puştiu, Tzancă Uraganu şi Costel Biju

Ce avere avea Petrică Cercel

Pentru noi familia înseamnă absolut totul. Ne place să fim uniți, nepoții îmi umplu sufletul. E cel mai frumos sentiment să fii bunic. Sunt ochii mei. Orice vor nepoții mei au la dispoziție. Mă las eu la zero, să fie ei fericiți.

Iubim simplitatea, nu suntem fasonați. Îmi iubesc nevasta și o respect, nu vreau să o fac să își facă filme, dar fetele toate sunt geloase, mai ales cea a lui Ami”, spunea manelistul.

Deși a câștigat mulți bani de la evenimente și din piesele lansate pe piață, nu se știe exact ce avere a reuşit să strângă manelistul până în momentul în care a decedat. Însă, se vehiculează că ar putea avea câteva milioane de euro, care, cel mai probabil vor fi împărţite la cei trei copii și soție, scrie Wowbiz.ro.

Ţinută obligatorie la înmormântarea lui Petrică Cercel

Fiul lui Petrică Cercel dorește ca toți cei care vor fi prezenți la priveghiul tatălui său să fie îmbrăcați în ținută de culoare albă. Daniel Ionescu, cameramanul maneliștilor, a postat pe contul personal de socializare un mesaj din partea lui Ionuț Cercel, fiul regretatului manelist.

Rugămintea lui Ionut Cercel si a familiei Cercel ! Cei care vor sa vina la priveghiul lui Petrica sa vina in ținuta alba obligatoriu!!!

Tatăl lui este un înger și nu vrea ca toți ce vor participa la priveghi sa vină în ținută neagră!! El a menționat ca tatăl lui este un înger și își dorește ca toți cei care vor veni , sa vină în ținută obligatorie de culoare albă! Vă rog pe toți sa da-ti un SHARE !!!”, a scris pe Facebook, Daniel Ionescu.