Ce avere uriaşă a reuşit să strângă Dan Puric, un fervent admirator şi apărător al lui Putin

Dan Puric este unul dintre cei mai înfocaţi susţinători ai politicii duse de Putin, mai cu seamă ai naţionalismului promovat de liderul rus. În ultimii ani, firma pe care o conduce a înregistrat profituri uriaşe.

02 mart. 2022, 15:12
Ce avere uriaşă a reuşit să strângă Dan Puric, un fervent admirator şi apărător al lui Putin

Dan Puric nu s-a ferit niciodată să-şi arate admiraţia pentru Putin. Multe dintre declaraţiile sale pro-ruse au generat controverse şi dezbateri aprinse. Puric a subliniat, în repetate rânduri, faptul că România ar trebui să aibă o relaţie bună cu Rusia, fiind vorba despre popoare creştine.

Înflăcărarea cu care vorbeşte despre realizările şi abilităţile liderului de la Kremlin îl caracterizează şi atunci când vine vorba despre latura profesională. Chiar dacă, deseori, se plângea de salariile mici din teatru, Dan Puric a dovedit că este, pe cât de talentat pe scenă, pe atât de abil în lumea afacerilor. În ultimii ani, firma pe care o conduce a înregistrat profituri impresionante.

Avere uriaşă strânsă de Dan Puric în ultimii 14 ani

Astfel, conform declarațiilor fiscale depuse la ANAF, trupa de teatru patronată de Dan Puric a reușit să câștige sume uriaşe în cei 14 ani de activitate, la care se adaugă și veniturile obţinute din conferințele susţinute de actor și în cadrul cărora are discursuri catalogate ca fiind naționaliste, ultraortodoxe și rusofile, veniturile obţinute în calitate de actor la Teatrul Național și cele rezultate din vânzarea cărților al căror autor este.

Dacă credem cu adevărat în creștinism, atunci trebuie să fim uniți împreună. România nu ar trebui să fie împotriva Rusiei pentru că dacă suntem împotriva Rusiei, distrugem un vecin, o relație cu o țară creștină. Divizarea noastră nu este o soluție și cred că această separare a fost concepută pentru a crea un conflict artificial între noi și a dezvolta tensiuni politice”, spunea, la una dintre conferințele sale, Dan Puric.

În cei 14 ani de activitate, compania fondată de Dan Puric a declarat o cifră de afaceri de peste 7,7 milioane de lei (peste 1,55 milioane de euro). În ultimul an fiscal, ca urmare a pandemiei, încasările au fost cu 40% mai mici decât în anul anterior. Concret, firma lui Dan Puric a raportat profit net de 3.669.451 lei (circa 735.000 de euro) în cei 14 ani de activitate, scire Fanatik.ro

Citeste si ”Fantoma din Kiev”, pilotul-erou care pune pe fugă atacatorii ruşi. A doborât 10 avioane de ultimă generație. FOTO şi VIDEO

USR a cerut anularea unui spectacol de-al lui Dan Puric care ar trebui să aibă loc la începutul lui martie, la Constanţa

USR Constanța a cerut anularea unui spectacol al lui Dan Puric programat pentru data de 6 martie din pricina înclinaţiilor pro-ruse ale artistului. Reprezentanţii USR consideră că acest spectacol este o insultă la adresa ucrainenilor care, în aceste zile, fug din calea războiului.

Toţi consilierii judeţeni USR Constanţa se delimitează public de evenimentul de la Constanţa ce îl are în prim-plan pe actorul Dan Puric şi pe al cărui afiş apare sigla Consiliului Judeţean. (…) Condamnăm ferm discursurile toxice, anti-occidentale, anti-europene şi simpatiile, exprimate public, pe care Dan Puric le are faţă de Rusia şi Vladimir Putin.

Considerăm că prezenţa lui Dan Puric la Constanţa, pe 6 martie, este o insultă adusă miilor de constănţeni care în aceste zile s-au mobilizat pentru ajutorarea refugiaţilor fugiţi din calea morţii, de sub pătura de durere şi teroare pe care tiranul Putin a aşternut-o asupra Ucrainei”, se arată pe pagina de Facebook a USR filiala Constanţa.

Citeste si Viaţă de refugiat: afgan mutat cu familia în Ucraina să scape din mâinile talibanilor, nevoit să ia din nou calea pribegiei după declanşarea războiului ruso-ucrainean