Ce cadou i-a cumpărat Liviu Vârciu partenerei sale, Anda Călin, pentru 8 martie. ”Nu vreau să îi mai iau flori!”

Liviu Vârciu este unul dintre cei mai cunoscuți bărbați din showbiz-ul românesc. Prezent de atâția ani pe micile ecrane, Vârciu nu mai are nevoie de nicio prezentare. Artistul se poate lăuda cu o carieră de succes, dar și cu o familie minunată. Iată ce i-a cumpărat partenerei sale, în loc de flori, de 8 martie!

01 mart. 2024, 21:51
Ce cadou i-a cumpărat Liviu Vârciu partenerei sale, Anda Călin, pentru 8 martie. ”Nu vreau să îi mai iau flori!”

Liviu Vârciu are o viață la care mulți visează. O carieră de succes, o familie minunată, și o femeie pe care o iubește și căreia îi arată de fiecare dată recunoștință.

Citește și Liviu Vârciu, critici dure la adresa fiicei lui și a iubitului ei, un cunoscut tiktoker. Artistul o trimite la muncă pe Carmina. „De ce să muncim, când avem TikTok?”

Chiar dacă români îl văd mereu cu zâmbetul pe buze și nu și l-ar putea imagina pe Liviu Vârciu în alt fel, decât cu o bună dispoziție molipsitoare, acesta spune că acasă, lucruri stau total diferit.

„Acasă sunt un dezastru total. Nu ai vrea să o întrebi pe a mea doamnă, pentru că sunt groaznic. Cad când ajung acasă. La televizor sunt eu, Liviu Vârciu, fac de prea mulți ani treaba asta, nu am jucat niciodată un rol, eu ăsta sunt, dacă am o tare bună, ți-o transmit, dacă am o stare proastă, ți-o spun. Ăsta e jobul, ce să fac”, a declarat Liviu Vârciu, în exclusivitate pentru Spectacola.

Liviu Vârciu și Anda Călin trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de ani buni, iar din rodul iubirii lor au ieșit doi copii frumoși, un băiat și o fată.

Artistul a fost întrebat dacă partenera sa este o femeie înțelegătoare.

”Mai frumoasă decât o floare”

„Da, e înțelegătoare până la Dumnezeu, cele mai înțelegătoare ființe sunteți voi, femeile. Voi știți, sunteți minunate”,

a spus Liviu Vârciu.

„Cele mai înțelegătoare ființe de pe planetă sunt femeile. Nu ați fost înțelegătoare cu Dumnezeu, când a zis să nu mâncați din mărul ăla. Ce pretenții am eu? Acum eram ironic. E înțelegătoare și asta e foarte bine, numai că acasă eu sunt cu copiii, energia mare mi-o iau și de la ei și când cazi, vin ei și te alimentează puțin”, a spus el.

Liviu Vârciu i-a făcut și o declarație scurtă de dragoste Andei Călin, în fața camerelor de filmat.

Prezentatorul de la Antena 1 a precizat că partenera sa nu va mai primi flori anul acesta, de 8 martie, pentru că a fost deja răsfățată cu un cadou impresionant.

Citește și Carmina vrea să se mute din București. Ce s-a întâmplat cu fiica lui Liviu Vârciu de vrea să se întoarcă la mama ei: „Nu mai stau”

„Pentru copii. Pentru iubirea ei, respectul ei, pentru tinerețea ei. Cam atât. Că flori nu-i mai iau, ca să știe, nu mai vreau să-i iau flori. Doamnei i-am făcut cadou o mașină, mai frumoasă decât o floare, cred eu”, a mai declarat Liviu Vârciu, potrivit Spectacola.