Ce cadou să-i faci de Crăciun, în funcţie de zodie. Scorpionii sunt greu de mulţumit

Crăciunul se apropie cu pași repezi și toată lumea a început goana după cadouri. Poate că nu ai nici o idee ce să-i dăruiești partenerului tău sau membrilor familiei anul acesta, de aceea, mai jos există o serie de idei care te pot ajuta.

15 dec. 2017, 09:26
Ce cadou să-i faci de Crăciun, în funcţie de zodie. Scorpionii sunt greu de mulţumit

Astrele ne dezvăluie ce le-ar plăcea zodiilor să primească în dar de sărbători, scrie estisuperba.ro. Vezi ce își doresc zodiile!

BERBEC:

Se știe despre nativii născuți în zodia berbec că sunt persoane cărora le plac aventurile și sunt persoane foarte competitive. De aceea, acestor nativi le-ar plăcea să primească ceva care să le fie de folos la diverse activități. Un rucsac pentru drumeții sau o geantă de călătorie ar trebui să le placă.

Citeşte şi Un român a dat lovitura la LOTO. A fost dat afară de la job şi a câştigat marele premiu

TAUR:

Nativii din taur sunt persoane iubitoare care iubesc stabilitatea și îi protejează pe cei din jurul lor, însă acești nativi sunt și foarte atenți la aspectul lor. De aceea, ar trebui să te axezi pe produse de îngrijire personală sau îi poți dărui o sticlă de vin vechi, nu îi va displăcea.

GEMENI:

Gemenii sunt persoane intelectuale și sunt foarte pasionați de munca lor, iar dacă le cunoști hobby-urile va fi foarte ușor. Le poți face oricând cadouri legate de business sau cadouri pe care să le poată folosi la birou.

RAC:

Este bine cunoscut faptul că racii sunt persoane sensibile, poate cele mai sensibile din zodiac. Sunt persoane familiste și cel mai bine ar fi să alegi un cadou pe care să-l poată folosi împreună cu familia sau prietenii. Alege pentru acești nativi jocuri precum domino, Monopoly sau vinuri vechi perfecte pentru serile alături de familie sau prieteni.

LEU:

Leii sunt persoane cărora le place să fie în centrul atenției și de cele mai multe ori fac acest lucru prin îmbrăcăminte sau accesorii. Pentru a impresiona un leu, îi poți oferi oricând o geantă de lux sau accesorii.

FECIOARĂ:

Fecioarele sunt persoane tipicare, pasionate de muncă și apreciază obiectele care le ajută să fie mai eficiente. O servietă de business sau accesorii de birou vor fi mereu pe placul acestor nativi.

BALANȚĂ:

Acești nativi sunt persoane are apreciază frumosul, deci le place arta, moda și muzica. Acestor nativi le poți cumpăra un glob pământesc sau un cufăr de lux în care să-și așeze lucrurile personale.

SCORPION:

Scorpionii sunt pasionați de necunoscut și sunt foarte curioși să afle lucruri noi în fiecare zi. Acestor nativi le poți face cadou statuete din bronz pentru că scorpionii sunt pasionați de mituri și legende.

SĂGETĂTOR:

Ca și berbecii, săgetătorii sunt înnebuniți după aventură și sunt dornici să experimenteze cât mai multe lucruri, de aceea, cel mai bun cadou pentru ei ar fi niște bilete de de avion către o destinație exotică.

CAPRICORN:

Acești nativi se disting prin spiritul lor organizat și prin firea pragmatică. Cea mai dominantă trăsătură a lor este profesionalismul, de aceea, ar trebui să-i cumperi un obiect care să-i fie de folos la activitățile de la birou, nu vei da greși niciodată – o agendă sau o lampă de birou.

VĂRSĂTOR:

Nativii din vărsător sunt sociabili și iubesc să trăiască experiențe alături de cei dragi. Poți să le faci cadou jocuri precum șah sau obiecte decorative care să aibă legătură cu apa.

PEȘTI:

Peștii sunt firi visătoare care preferă intimitatea. Cel mai bun cadou pentru acești nativi sunt obiectele decorative cu tematică maritimă care să corespundă cu semnul lor zodiacal sau o statuetă drăguță cu aceeași tematică.