Ce cadouri primesc bogaţii lumii de Crăciun. Mobila cu DIAMANTE, o posibilă idee VIDEO

Este o perioadă în care cu toţii, de la mic la mare, facem liste pentru Moş Crăciun cu ce cadouri vrem să ne aducă. Iar bogaţii planetei nu fac excepţie. Doar că darurile pe care speră să le găsească sub brad costă cam cât bugetul de Crăciun al locuitorilor unui oraş întreg.

13 dec. 2015, 07:17
Ce cadouri primesc bogaţii lumii de Crăciun. Mobila cu DIAMANTE, o posibilă idee VIDEO

De la mobilă încrustată cu diamante, la excursii în spaţiu, dorinţele celor mai bogaţi oameni din lume sunt care mai de care mai extravagante, informează România TV

Citeşte şi O mamă a impresionat mapamondul cu anunţul ei: „Căutăm o familie care să ne adopte de Crăciun”

Pentru cei care apreciază cu adevărat ceaiul, o cutie cu diamante ce va păstra întotdeauna frunezele proaspete costă puţin peste 100 de mii de euro. Televizoarele sunt la mare căutare în perioada Crăciunului şi există modele pentru toate buzunarele, inclusiv pentru cele foarte generoase. Pentru cei care vor să trăiască experienţa unui cinematograf la ei acasă, un televizor cu o diagonală de 2,5 metri costă circa 33 de mii de euro.

Decoraţiunile pentru casă sunt întotdeauna bine-venite. Ce spuneţi de un candelabru din aur cu cristale de 47 de mii de euro? Atenţie, însă, becurile nu sunt incluse. O altă variantă este un pat de 30 de mii de euro sau o cadă cu jacuzzi de 26 de mii de euro. Să nu uităm de distracţie. O masă de biliard Mini Cooper, făcută la comandă, costă 50 de mii de euro.

Citeşte şi Luminiţele de Crăciun din Bucureşti, mai scumpe ca cele din Viena

Pentru doamne, bijuteriile sunt întotdeauna o alegere sigură. De exemplu, un splendid colier din perle, cu diamante şi un smarald, poate fi aşezat sub brad în schimbul a 150 de mii de euro. De departe, însă, cele mai extravagante cadouri de anul acesta sunt un vibrator de aur sau o călătorie în spaţiu. Aceasta din urmă costă aproape 20 de mii de euro.