Ce câine ţi se potrivește în funcţie de zodie

Dacă te afli în căutarea unui prieten cu patru lăbuțe sau ești doar curios, poate arunci un ochi peste acest articol care face o scurtă radiografie ce cuprinde calitățile cele mai pregnante ale zodiei tale realizând și o asociere cu o rasă de câini cu care sunt șanse foarte mari să relaționezi foarte bine.

12 aug. 2020, 10:14
Ce câine ţi se potrivește în funcţie de zodie

Berbec. În cazul nativilor Berbec, știm că sunt oameni cu o personalitate puternică, impunători și extrem de devotați muncii însă sensibili în relațiile cu familia. Din acest motiv, le este asociat câinele Bullmastiff care are constituție solidă însă este docil în interacțiunea cu familia.

Taur. De asemenea, persoanele Taur sunt persoane deosebite, loiale față de orice om cu care au o relație strânsă și totodată se îngrijesc cu seriozitate de prieteniile lor. Pentru ei, câinele cel mai potrivit este Mastiff Napoletan, un câine protector și pașnic.

Gemeni. Despre nativii Gemeni se cunoaște faptul că sunt prieteni loiali și de încredere. Știu să se facă plăcuți de ceilalți și sunt apreciați pentru ambiția lor. Pentru acești nativi, câinele ideal este Mastiff, un câine care le împărtășește blândețea și atașamentul față de oameni.

Citeste articolul complet pe horoscop yve.ro