O cântăreaţă din România se luptă să demonstreze că medicii i-au omorât mama: „Mi-a murit în braţe”

Emilia Negurici, cunoscută în showbiz drept Emmy, susţine că medicii români i-au omorât mama după ce i-au pus un diagnostic greşit.

17 mart. 2013, 10:35

Emmy a ieşit de mai bine de un an din lumina reflectoarelor şi în tot acest timp s-a luptat să-i facă dreptate mamei sale, răpusă de o boală cruntă.

Cântăreaţa acuză medicii că i-au diagnosticat greşit părintele, fapt ce a dus la decesul mamei sale.

„Mama, omul pe care l-am iubit cel mai mult pe lume mi-a murit in brate. La inceputul anului trecut mi-am dus parintele la medic pentru ca se simtea rau. Medicii au internat-o si au bagat-o pe perfuzii, spunandu-ne ca are probleme cu rinichii. In realitate, ea avea o tumora pe stomac, adica suferea de cancer. Medicamentele administrate au distrus-o. Tumora s-a extins, iar ea a facut infectie in tot organismul si a murit”, a declarat Emmy, potrivit cancan.ro.

Citeşte şi Un tânăr bolnav de meningită, în MOARTE CEREBRALĂ după ce medicii AU GREŞIT diagnosticul

Emilia este sigură că mama ei ar fi putut fi salvată dacă doctorii ar fi fost competenţi. Ea ar fi plătit orice sumă pentru a-şi salva mama.

„Medicii mi-au ucis mama. Daca i-ar fi pus inca de la inceput diagnostul corect, ar fi fost operata, iar acum era in viata. M-am simtit atat de neputincioasa. Altii mor pentru ca nu au bani. Eu aveam 30.000 de euro in casa, i-as fi dat pe toti fara niciun fel de regret pentru viata mamei”, a spus Emilia.

Vedeta a recurs la toate căile posibile pentru a face dreptate. Ea s-a adresat atât colegiului medicilor, cât şi poliţiei, însă în zadar. Emmy se află acum la capătul puterilor, dar nu vrea să renunţe până ce vinovaţii de moartea mamei sale nu vor plăti.

„Am facut plangere la colegiul medicilor si la politie, insa de un an de zile nimeni nu face nimic. Dau telefoane saptamanal, dar raspunsul se lasa asteptat. Nu am sa mai pot dormi linistita pana cand cei vinovati nu vor plati”, a încheiat Emmy.

DRAMA unei tinere care a născut un COPIL MORT: Medicii, acuzaţi de malpraxis VIDEO