Ce carte de tarot ai, în funcţie de zodia din care faci parte. Ce spune despre personalitatea ta

Unele cărți de tarot reprezintă cele 12 semne ale zodiacului. Iată ce carte de tarot reprezintă semnul tău zodiacal și cum îți poți înțelege mai ușor personalitatea, bazându-te pe aceste semne.

30 aug. 2018, 10:58
Ce carte de tarot ai, în funcţie de zodia din care faci parte. Ce spune despre personalitatea ta

Berbec – împăratul

Această carte reprezintă dominația, sugerând în același timp faptul că ești o persoană care își folosește tot farmecul atunci când vine vorba de a-i influența pe cei din jur. Și îți reușește de fiecare dată acest lucru, fără să depui prea mult efort.

Taur – Hierofantul. Cartea aceasta reprezintă călătorita spirituală a unui ucenic, în încercarea de a deveni profesor. Nativii zodiei Taur sunt extrem de muncitori și se remarcă prin acest lucru.

Citeşte şi Zodiile care nu vor ezita să te scoată din viaţa lor într-o clipă

Gemeni – Îndrăgostiții

Pentru Gemeni, este o adevărată provocare ca să aleagă partenerul potrivit. Poate dura și o viață întreagă pentru a-și găsi fericirea. Cartea reprezintă dificultatea cu care nativul face alegeri în viață și ajunge să se gândească de cel puțin două ori înainte de a decide ceva.

Rac – Chariotul

Nativii zodiei Rac au parte de o călătorie în viață în care trebuie să învețe permanent să fie optimiști și să îi lase pe ceilalți în viața lor.

Continuarea articolului pe teotrandafir.com.