Ce complexe fizice avea Ramona Bădescu în adolescență: „Păream ca un elefănțel care se termină cu codița subțire”

Ce complexe fizice avea Ramona Bădescu în adolescență. În vârstă de 55 de ani, actrița locuiește de foarte mulți ani în Italia, unde are o carieră strălucitoare. Nu s-a considerat însă dintotdeauna o femeie frumoasă, iar în copilărie nu îi plăcea deloc aspectul ei fizic.

21 dec. 2023, 08:36
Ce complexe fizice avea Ramona Bădescu în adolescență: „Păream ca un elefănțel care se termină cu codița subțire”
Ce complexe fizice avea Ramona Bădescu în adolescență

Ce complexe fizice avea Ramona Bădescu în adolescență. Cu timpul, a înțeles că trăsăturile pe care le considera defecte o fac specială și că sunt, de fapt, chiar niște atuuri, cum ar fi buzele cărnoase. Totuși, nu a scăpat de prejudecăți și preconcepții, după ce s-a mutat în Italia.

Citește și: Ce complexe fizice avea Ramona Bădescu în adolescență: „Păream ca un elefănțel care se termină cu codița subțire”

Ce complexe fizice avea Ramona Bădescu în adolescență

Tocmai am spus că, fiind româncă și spunând asta și în Italia, în televiziune au fost prejudecăți. Dar lucrul acesta mie mi-a pus o amprentă de originalitate, pentru că sunt singura româncă, până la urmă, în acești 33 de ani, care a fost recunoscută în Italia și care și acum, când se spune „româncă în televiziune”.

Am pierdut și un rol o dată, pentru că era un rol de franțuzoaică și, fiind foarte cunoscută ca româncă, regizorul nu a vrut să mă ia pentru acel rol: Tu nu ești franțuzoaică, mi-a zis. Chiar dacă la probă am avut un accent foarte interesant, nu m-a ajutat, pentru că regizorul nu m-a acceptat.

Alte prejudecăți nu au fost. Eu nu aș putea să spun, cum fac multe femei: Vai, fiind frumoasă, nu am putut să fac roluri sau am avut probleme că mi-au făcut curte bărbații. Nu, Doamne ferește! Eu chiar îi mulțumesc lui Dumnezeu că am fost frumoasă, dar asta nu înseamnă că am acționat ca o persoană cu o mentalitate de femeie frumoasă, pentru că frumusețea eu cred că mi-am construit-o în viață și în timp.

Am plecat de la o adolescentă grăsuță, care stingea lumina când făcea duș. Nu mă plăceam absolut deloc. Aveam șoldurile mari, buzele groase și gleznele subțiri, păream ca un elefănțel care se termină cu codița subțire„, a declarat Ramona Bădescu, pentru Viva.ro.