Ce condiție a pus Adela Popescu ca să prezinte „Sunt celebru, scoate-mă de aici”: „A fost prima întrebare”

Ce condiție a pus Adela Popescu ca să prezinte "Sunt celebru, scoate-mă de aici". Vedeta a acceptat una dintre cele mai mari provocări din cariera ei și anume să modereze un show tocmai în Republica Dominicană.

07 dec. 2022, 09:11
Ce condiție a pus Adela Popescu ca să prezinte „Sunt celebru, scoate-mă de aici”: „A fost prima întrebare”
Adela Popescu a acceptat una dintre cele mai mari provocări din cariera ei

Ce condiție a pus Adela Popescu ca să prezinte „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Emisiunea a avut un real succes, Anisia Gafton fiind cea care a plecat acasă cu trofeul și marele premiu. Adela Popescu și Cabral au fost cei care au moderat reality show-ul, însă, prezentatoarea nu a acceptat fără o condiție.

Citește și: Adela Popescu, experienţă neplăcută cu o bonă de 23 de ani, în Republica Dominicană: „S-a schimbat total, era anxios, plângea foarte mult”

Ce condiție a pus Adela Popescu

Când i s-a făcut propunerea să prezinte emisiunea ce s-a desfășurat în Republica Dominicană, Adela Popescu a întrebat dacă poate să meargă împreună cu familia. Cererea i-a fost acceptată, iar prezentatoarea a mărturisit că a fost una dintre cele mai frumoase experiențe, mai ales că a stat la căldură o lună.

Prima întrebare pe care am adresat-o a fost “Pot să merg acolo cu familia?”. Mi s-a spus “Da”. Am zis “Ok. Atunci merg”. Eram foarte liniștită și că știam de Cabral, de care mă leagă o prietenie foarte lungă și foarte frumoasă, proiectul îl știam din sezonul trecut și mi s-a părut o super provocare. Mai ales că visul meu, cei apropiați știu, era să petrec o lună, două undeva într-o țară caldă cu familia. Și visul mi s-a îndeplinit.

Nu a fost greu cu copiii acolo. Au fost absolut în extaz. Eu nu sunt o persoană care romanțează viața de familie, sunt foarte sinceră în ceea ce privește greutățile, însă acolo au fost niște momente în care eu am văzut ce înseamnă fericirea. Prima zi în care am ajuns pe plajă, dimineața, eram pur și simplu în extaz… și noi locuiam într-un resort în care erau întinderi foarte mari de iarbă… alergau… era efectiv ca în cea mai frumoasă poveste„, a declarat Adela Popescu, pentru Ciao.ro.