Apocalipsa şi vedetele: Botezatu ar sta cu femeia iubită, iar Marius Moga va fi alături de familie

De câţiva ani se speculează cum că 21 decembrie va fi ultima zi a omenirii. Ipoteza conform căreia va veni sfârşitul lumii a creat o adevărată isterie în întreaga lume. RTV.NET a întrebat vedetele din România ce părere au despre aceste zvonuri şi cum şi-ar petrece ele Apocalipsa. 

20 dec. 2012, 08:36
Apocalipsa şi vedetele: Botezatu ar sta cu femeia iubită, iar Marius Moga va fi alături de familie

Ziua critică din decembrie o să îl găsească pe Marius Moga lângă familie. La întrebarea privind sfârşitul lumii compozitorul a răspuns râzând. „Nu îmi place să prevăd viitorul. Tot cu familia o să fiu. Sper să fie totul în regulă”, a declarat artistul.

Cătălin Botezatu şi-ar petrece ultima zi din viaţa alături de persoana iubită, care nu mai există, în acest moment, în viaţa creatorului de modă.

„Dacă ar fi să-mi petrec ultima zi din viaţă, mi-aş petrece-o alături de persoana iubită şi aş sufoca-o până-n ultima secundă cu iubirea mea”, a declarat Cătălin pentru ROMÂNIATV.NET.

Totuşi, celebrul creator de modă nu crede că 21 decembrie va fi ultima zi din viaţa noastră. „21 decembrie nu va fi ultima zi din viaţa nimănui, poate doar din viaţa celor care trebuie să se termine pentru că aşa a vrut Dumnezeu”, a continuat Cătălin.

Cătălin Botezatu este de părere că va avea loc o modificare la nivel astral, o trecere într-o altă eră, însă, nu va fi marcată de calamităţi naturale sau de lucruri percepute de oameni. „Sunt lucruri care nu vor fi percepute de oameni. Ultima zi e atunci cand vrea Dumnezeu”.

Dan Helciug nu crede că lumea se va sfârşi pe 21 decembrie, însă şi-a pregătit o zi specială. El a declarat că o să îşi adune toate televizoarele în sufragerie, şi o să urmărească ştirile despre Apocalipsă.

Solistul trupei Spitalul de Urgenţă, care de curând a lansat şi un album solo, este pozitiv şi spune că pe 21 decembrie el va muri de râs. „O să îmi adun toate televizoarele în living, şi cu telecomanda în mână,  am să mor de râs toată ziua. Pe tot globul se va crea panică, şi eu voi râde, mă pregătesc de spectacol”, a declarat interpretul pentru ROMÂNIATV.NET.

Dan Bittman, vocalistul trupei Holograf şi membru al juriului X-Factor, spune că data de 21 decembrie este greşită. Artistul este de părere că după data de 23 decembrie există o posibilitate de a veni Apocalipsa, dar numai după finala X Factor. „Nu are cum să fie, deoarece pe 23 este finala X Factor,  şi nu are cum să vină pe 21”, a declarat artistul. Pentru această zi „specială” spune că nu a pregătit nimic special, dar are în plan un „eventual chef cu prietenii”.