Ce decizie a luat Corina Dănilă. Nimeni nu se aştepta la asta

După ani de zile în care s-a izolat de scena mondenă, prezentatoarea de televiziune Corina Dănilă şi-a făcut cont de Facebook.

19 ian. 2015, 16:14
Ce decizie a luat Corina Dănilă. Nimeni nu se aştepta la asta

Corina Dănilă este una dintre cele mai îndrăgite vedete din showbiz-ul românesc. Telespectatorii o ştiu atât din postura de prezentatoare de televiziune, cât şi din postura de actriţă de telenovele, rolurile interpretate de ea fiind foarte apreciate de public.

În ciuda faptului că mai toate vedetele şi-au făcut cont pe diverse site-uri de socializare pentru a putea ţine legătura cu fanii lor, vedeta nu a vrut să se alinieze acestora, refuzând cu încăpăţânare să-şi deschidă cont pe Facebook.

VEZI ŞI Corina Dănilă este distrusă de durere: Va rămâne în sufletele noastre

Iată, însă, că moda comunicării rapide pe internet a cuprins-o şi pe Corina Dănilă care şi-a deschis, în sfârşit cont pe celebrul site de socializare, scrie spynews.ro.

Vestea i-a bucurat enorm pe apropiaţii vedetei, dar şi pe fanii acesteia, care s-au grăbit să o felicite pentru decizia pe care a luat-o. 

„Bravo ! Încep schimbările !?! Foarte frumos ! Cât despre fata din fotografie . . .mi-e tare dragă!”, i-a transmis Carmen Movileanu, binecunoscuta prezentatoare şi realizatoare de la TVR.

„Pai…ce? Am „ameninţat” degeaba?! Iaca feisbucu’ pe care l-am promis! :)))”, i-a răspuns Corina Dănilă.

„Nu pot să cred! Ţi-ai facut feisbuc’!!”, „Bun venit ! Sărbători fericite, un An Nou plin de bucurii, realizări … şi , ce să mai ?! … trăiască facebook-ul :)))))”, „Te-ai ținut de cuvânt când mi-ai spus că ai să-ți faci cont pe FB! Numai că au trecut aproape trei ani de atunci!” – sunt doar câteva dintre mesajele primite de Corina Dănilă imediat după ce şi-a făcut pagină de Facebook.