Ce decizie a luat Dorian Popa după ce a fost prins drogat la volan. A anunțat pe toată lumea

Ce decizie a luat Dorian Popa după ce a fost prins drogat la volan. Unul dintre cei mai populari influenceri din România este în centrul atenției după ce a consumat stupefiante și evită să abordeze subiectul, deși este prezent non-stop pe rețelele sociale.

30 oct. 2023, 23:43
Ce decizie a luat Dorian Popa după ce a fost prins drogat la volan. A anunțat pe toată lumea
Ce decizie a luat Dorian Popa după ce a fost prins drogat la volan

Ce decizie a luat Dorian Popa după ce a fost prins drogat la volan. Îmbrăcat lejer, în hanorac și pantaloni de trening, cu ghiozdanul în spate și un aparat foto în mână, artistul a plecat  din țară.

Ce decizie a luat Dorian Popa după ce a fost prins drogat la volan

Deși se află într-o situație neplăcută, Dorian Popa nu a stat mult pe gânduri și și-a făcut bagajele pentru a părăsi România. Artistul a anunțat cu puțin timp în urmă că va pleca din țară pentru o perioadă scurtă de timp. Momentan nu se cunoaște destinația pe care a ales-o, dar a comunicat doar că a părăsit țara pentru a filma un nou conținut pentru canalul său de YouTube. „New travel content (Conținut nou pentru călătorii),” a scris el pe pagina sa de Instagram.

Artistul de 35 de ani a fost prins de polițiștii din Ilfov, în localitatea Domnești. Acesta era îmbrăcat doar în halat și în lenjerie intimă. Rezultatul drugtest-ului a ieșit pozitiv la canabis, iar cântărețul le-ar fi explicat oamenilor legii că doar a inhalat vaporul din aer în timp ce se afla la o petrecere. Influencerul le-ar fi povestit polițiștilorcă este victima fumatului pasiv de marijuana.

Citește și: Marian Godină sare în apărarea lui Dorian Popa și critică dur ipocrizia românilor: „Românul vrea să te vadă că ești la fel de jos ca el, că nu ai putut să-ți depășești condiția”

”Mamișor”, reacție de părinte după ce fiul ei a fost prins drogat

Artistul a fost prins la volanul bolidului său de lux după ce consumase anumite substanțe interzise, lucru care a șocat pe toată lumea, mai ales în contextul în care acesta vorbea recent despre faptul că este împotriva drogurilor. În timp ce artistul a preferat până în prezent să păstreze tăcerea, mama sa, cunoscută de internauți drept „mamișor”, după cum o alintă artistul, a oferit și prima reacție în contextul scandalului.

Viața merge mai departe, iar Dorian o să știe să-și „repare imaginea”! Eu sunt „doar mamișor” pe care Dorian o iubește și o susține, necondiționat! Fii sigură că Dorian, de acum înainte, nu se va băga într-o gaură de șarpe”, a declarat Luminița Popa, pentru Click!.