Ce dezvăluie femeia prin LIMBAJUL SEXUAL al trupului

Unii bărbați simt în momentele intime că femeia de lângă nu se simte tocmai confortabil. Cum unele subiecte sunt delicate și nu ar trebui pus punctul pe „i” chiar între așternuturi, limbajul sexual al trupului femeii poate dezvălui exact ceea ce nu merge bine în pat.

24 nov. 2013, 10:16
Ce dezvăluie femeia prin LIMBAJUL SEXUAL al trupului

1. Nu-si priveste in ochi partenerul

Daca femeia nu se uita in ochii barbatului care tocmai ce a penetrat-o, clar ceva este in neregula. Isi intoarce fata in timp ce el da sa o sarute este un alt semn al unei probleme intre asternuturi. Un motiv pentru care actioneaza astfel poate fi timiditatea si lipsa experientei sexuale. Pe de alta parte, daca in timpul sexului ea face cum face si reuseste sa evite gura barbatului, se prea poate ca el sa aiba o respiratie urat mirositoare. Se mai poate intampla ca barba lui o zgarie pe fata sau sa considere scarbos faptul ca el vrea sa o sarute dupa ce i-a facut sex oral si este plin de secretiile ei.

CITEŞTE ŞI NU este normal să faceţi asta în cuplu – Zeci de milioane de parteneri nemultumiţi din această cauză

2. Se uita in gol

Daca da senzatia ca se uita in gol, fara a se concentra deloc asupra barbatului, ci mai degraba asupra tavanului, cel mai probabil nu este incantata de sex. Cu alte cuvinte, nu resimte placere. Totodata, s-ar putea sa se gandeasca ca i-ar placea mai mult „altfel” si ii e rusine sau nu stie cum sa arate partenerului ce exact ar aduce-o pe culmile placerii. O metoda buna de a remedia situatia este ca femeia sa se urce deasupra barbatului, pentru a se exprima sexual liber.

3. Este inerta

El se misca in continuu, respira sacadat, o saruta, o mangaie, ii frange usor carnea si toate celelalte „bune practici”, iar ea… nimic. Ea sta inerta. Se prea poate sa fie vorba tot de lipsa placerii sexuale sau, mai rau, considera ca doar la „a sta” se termina absolut orice implicare a femeii, in general. Pentru a descoperi care varianta este cea reala, cel mai indicat este „sa fie suita” deasupra. Daca incepe sa se unduiasca si sa-si creeze placere, cel mai probabil barbatul nu actiona dupa gustul ei. Daca nu face mai nimic, femeia are, cel mai probabil, nevoie de psihoterapie sexuala si de un grup reusit de prietene care sa-i dezveleasca sexualitatea latenta.

Citeşte continuarea pe lyla.ro