Ce dietă ţine Monica Bârlădeanu. Secretul bine ascuns al siluetei de silfidă a fost aflat: „Dieta hiperproteică e cea care mi se potriveşte”

La 44 de ani, Monica Bârlădeanu este una dintre cele mai frumoase femei din România. Cu trăsături de porţelan şi siluetă bine conturată, actriţa face mulţi bărbaţi să suspine.

20 aug. 2023, 23:33
Ce dietă ţine Monica Bârlădeanu. Secretul bine ascuns al siluetei de silfidă a fost aflat: „Dieta hiperproteică e cea care mi se potriveşte”

Monica Bârlădeanu s-a afișat recent în costum de baie, în vacanță, iar fanii i-au remarcat imdiat silueta. Recent, bruneta a dezvăluit că face eforturi mari pentru a un astfel de corp.

Cum arată meniul zilnic al Monicăi Bârlădeanu

A renunţat definitiv la dulciuri şi are un program alimentar bine pus la punct. Recunoaşte, însă, că mai există şi abateri, cum e şi normal.

Dulciurile de orice fel. E foarte adevărat că nici n-a fost greu, pentru că îmi plac mai degrabă alimentele sărate decât cele dulci. Dacă trebuie să ies repede pe uşă dimineaţa, o felie de pâine de secară, prăjită, fără gluten, cu avocado, dar, dacă am timp, îmi place ritualul omletei.

La prânz, dacă am o întâlnire, comand o salată consistentă (cea cu ton e favorita mea) sau un carpaccio de vită, iar seara un peşte cu broccoli la aburi. În timpul zilei ronţăi din când în când migdale crude, cât să nu ajung la masă înfometată tare. Asta nu înseamnă că nu fac şi derogări din când în când‘, a spus actrița în cadrul unei emisiuni TV.

Monica Bârlădeanu, adepta dietei hiperproteice

Actriţa ține de mai mult timp și o dietă hiperproteică, pe care a adoptat-o la recomandarea unui medic nutriţionist.

În cazul meu funcţionează cel mai bine dieta hiperproteică, însă m-aş feri s-o detaliez, pentru că fiecare corp e diferit. În momentul în care cineva se decide să urmeze o dietă, ar trebui să consulte un nutriţionist. Da, aşa am ajuns la concluzia că dieta hiperproteică e cea care mi se potriveşte.

Recomand acest pas tuturor celor care nu reuşesc să ajungă la forma fizică pe care şi-o doresc. În cazul meu funcţionează regimul care înseamnă mâncat câte puţin din trei în trei ore„, a mai spus Monica Bârlădeanu.