Ce etnie are Theo Rose: „N-am ieșit cu fuste, dar sufletul era”

Theo Rose este actriță, cântăreață, jurat la Vocea României. Este apreciată de fani, mai ales că este o fire deschisă și obișnuiește să povestească multe detalii despre viața ei în interviuri, dar și pe contul de Instagram unde postează constant.

06 feb. 2024, 10:40

Deoarece cântă orice gen de muzică, dar și pentru că de multe ori a glumit pe subiect, mulți se întreabă ce etnie are Theo Rose. Acest aspect a fost clarificat chiar de către artistă în podcast-ul lui Mihai Bobonete. Theo Rose a povestit că s-a născut româncă, doar că în liceu a petrecut mult timp printre colegii de etnie romă și ”s-a molipsit”, mai ales că și aceștia au primit-o cu brațele deschise în cercul lor.

”Mihai Bobonete: Spui că la bază ești țărancă, iar la liceu ai devenit țigancă. Cum vine asta?

Theo Rose: M-am operat. Am făcut schimbare de sânge, transfuzie. Da, am nimerit între foarte mulți copii de etnie romă și foarte talentați. Acolo, la noi în liceu, erau majoritari ei. Era ceva în neregulă dacă erai român, se uitau cam așa la tine.

Bobonete: Ce liceu ai făcut?

Theo Rose: Lipatti. Muzică. Cei mai talentați erau țigani, normal. Am nimerit între ei și am învățat multă muzică cu ei. Talentați toți și foarte generoși. Pe mine și pe mulți alții ca mine ne-au primit cu brațele deschise. „Hai că te operăm acum! Vezi tu cum ieși de aici”

Mihai Bobonete: În cât timp? Cât a durat tranziția?

Theo Rose: Patru ani. Eu am fost la liceu și am avut și extrașcolar. N-am ieșit cu fuste, dar sufletul era țigan”, a mărturisit Theo Rose în podcastul lui Mihai Bobonete..