Ce evenimente majore aduc astrele pentru fiecare zodie vara aceasta!

2017 este un an destul de sărac în eclipse, dar două dintre ele vor avea loc, una după cealaltă, în vara aceasta, chiar în luna august. Eclipsele prevestesc întotdeauna evenimente majore în viața tuturor zodiilor. Iar, împreună cu ele, apar și alte schimbări la care nu ne așteptam. Iată ce surprize pot avea zodiile și care sunt datele importante din această vară!

08 iun. 2017, 12:46
Ce evenimente majore aduc astrele pentru fiecare zodie vara aceasta!

Ne aşteaptă o vară cu evenimente majore şi de schimbări care ne-ar putea ajuta pe viitor. În iunie, planurile legate de serviciu și ambițiile profesionale sunt susținute de astre, dar trebuie să fie realizabile.

Experiența și dedicația vor conta cel mai mult pentru nativii care vor să își găsească un loc de muncă sau să își schimbe domeniul de activitate.

În lunile iulie și august, majoritatea zodiilor vor resimți o schimbare în viața intimă, iar Saturn ne va oferi înțelepciunea de a face cea mai bună alegere în dragoste.

Citește și Zodiac chinezesc: Cum sunt copiii născuţi în Anul Calului

Citește și Zodiac chinezesc: Cum sunt copiii născuţi în Anul Tigrului

Zodia Fecioară

25 iulie – Mercur intră în zodia ta și va favoriza călătoriile, câștigurile, relațiile profesionale și amicale. În următoarele săptămâni, îți va oferi șansa de a-ți face noi prieteni și de a vizita locuri pe care nu credeai că le vei vedea vreodată.

21 august – Eclipsa de Soare la Luna nouă din Fecioară este un moment critic pentru zodia ta. Vor ieși la lumină greșeli din trecut, situații tensionate pe care încercai să le ignori și trebuie să analizezi cu grijă soluțiile pe care le ai la îndemână. Calculează la rece ce poți pierde și ce poți câștiga!

Zodia Balanță

9 iunie – Jupiter revine la mersul direct în zodia ta, după o retrogradare de câteva luni în care, probabil, ai avut tot felul de surprize neplăcute. Din iunie, însă, influența lui va fi benefică și îți poate aduce multe oportunități în dragoste și în carieră.

31 iulie – intrarea lui Venus în zodia Racului poate fi de bun augur pentru relația ta de dragoste. Dacă au existat probleme, vei găsi soluții să le depășiți împreună. Iar, dacă ești singură, Venus pregătește o perioadă romantică, în care ai șansa de a cunoaște pe cineva.

Citește continuarea pe libertateapentrufemei.ro


loading...
Partenerii noștri