Ce fac rudele victimelor lui Şerban Huidu, cu banii primiţi din despăgubiri

Daunele primite după tragedia provocată de Şerban Huidu sunt folosite acum de rude în memoria victimelor. Cu cei 70.000 euro încasaţi de la firma de asigurare, Elena Balog i-a ridicat un mormânt de marmură soţului şi i-a făcut slujbe de pomenire. Pe autorul accidentului nu l-a iertat niciodată.

09 oct. 2015, 09:44
Ce fac rudele victimelor lui Şerban Huidu, cu banii primiţi din despăgubiri

Elena Balog nu şi-a revenit încă din şoc, la patru ani după tragedia provocată de Şerban Huidu. A avut o relaţie specială cu soţul ei, iar ultimele clipe pe care le-au petrecut împreună i-au rămas întipărite în minte.

Citeşte şi Şerban Huidu vorbeşte despre accidentul în care a ucis trei oameni. „Asta a fost…”

Primul lucru pe care l-a făcut femeia cu banii primiţi despăgubire a fost un mormânt de marmură pentru soţul ei, spune un apropiat care a vorbit cu jurnaliştii de la CanCan. I-a făcut pomeni bărbatului şi apoi şi-a renovat casa. Restul banilor i-a pus la bancă.

Citeşte şi Şerban Huidu, MESAJE HALUCINANTE de la văduva şoferului MORT în ACCIDENTUL din 2011

Totodată, ea este la fel de înrăită şi nu îl poate ierta pe Şerban Huidu. „Îl blesteamă tot timpul, se roagă pentru răul lui şi merge în pelerinaje. Unii vecini spun că femeia a luat-o razna din cauza suferinţei şi a singurătăţii. Din banii primiţi despăgubire trăieşte zi de zi. Că din pensia ei de 700 de lei ar fi murit de foame. Nu există săptămână să nu meargă la cimitir cu lumânări şi flori„, a declarat un apropiat al familiei Balogh.

În accidentul provocat de Şerban Huidu, pe 16 octombrie 2011, şi-au pierdut viaţa trei persoane.