Ce fac şi cum arată actorii din Liceenii, la 27 de ani după turnarea filmului. GALERIE FOTO

Unul dintre cele mai iubite filme româneşti, “Liceenii” a creat o adevărată modă în rândul adolescenţilor, iar actorii din peliculă au fost adoraţi de generaţii întregi. Iată ce mai fac şi cum s-au schimbat după 27 de ani cei cinci actori principali din film.

18 dec. 2013, 13:59

Ştefan Bănică a cucerit inimile tuturor domnişoarelor cu rolul lui Mihai, scrie click.ro. A rămas unul dintre cei mai doriţi bărbaţi, dovadă fiind numeroasele sale relaţii cu femei de succes din România. Acum are o relaţie cu mult mai tânără Lavinia Pârva, dar Ştefan este şi unul dintre cei mai iubiţi cântăreţi şi actori de pe scena românească.

Personajul Oanei Sârbu, Dana, a creat o adevărată modă printre adolescente, care i-au copiat stilul ani la rândul. Oana s-a dedicat trup şi suflet pasiunii ei, muzica, apoi a ales să se ocupe de băieţelul ei, iar acum are o relaţie discretă cu Robert Turcescu.

Ionică, aşa cum a rămas cunoscut după rolul din film, Mihai a mai jucat în producţii de succes. Încă joacă pe scena Teatrului Bulandra, dar din punct de vedere fizic este de nerecunoscut. 

Vezi ce fac ceilalţi actori aici.