Ce face azi femeia din Rovinari care şi-a pierdut acum 2 ani cei 6 copii şi soţul FOTO

Şase îngeraşi din oraşul Rovinari au murit intoxicaţi cu dioxid de carbon, în propria casă, împreună cu tatăl lor. Această dramă a impresionat până la lacrimi o ţară întreagă la începutul anului 2015. Acum, un miracol s-a întâmplat în viaţa mamei!

16 mai 2017, 07:53

Unul dintre cele mai sărace oraşe din judeţul Gorj, Rovinari, a fost zguduit de o tragedie fără precedent, în ianuarie 2015, scrie click.ro. Atunci, şase copilaşi cu vârste cuprinse între şase luni şi şapte ani au fost găsiţi fără suflare, împreună cu tatăl lor, Cosmin Bumbu (30 de ani), într-o garsonieră în care locuiau, iniţial, opt suflete.

Citeşte şi TRAGEDIE în Bacău. Doi copii au murit intoxicaţi după ce carcasa televizorului s-a topit de la o aerotermă

Mama îngeraşilor, Luminiţa Bumbu (36 de ani), nu era acasă, pentru că plecase la muncă, în Italia. Ca să se încălzească în nopţile geroase de iarnă, tatăl copiilor a improvizat o instalaţie de gaz care i-a ucis pe toţi.

Nimeni nu a ştiut că aceştia sunt morţi în casă, până când altor doi copii care locuiau în apartamentul vecin li s-a făcut rău din cauza gazului asfixiant şi au ajuns la spital. Abia atunci s-au făcut verificări şi s-a ajuns la locuinţa familiei Bumbu.

Primarul oraşului Rovinari a decretat zi de doliu atunci, însă numai Luminiţa ştia ce este în sufletul ei. Femeia s-a întors într-un suflet în ţară şi a trăit cea mai neagră zi din viaţa ei. De atunci nimic nu a mai fost la fel.

Citeşte şi Rezultate surprinzătoare în cazul copiilor intoxicaţi după ce au consumat la şcoală laptele şi cornul

A luat viaţa de la zero. Şi, ca un miracol a născut din nou! „Luminiţa a devenit din nou mamă. Ea a renunţat să mai lucreze în Italia după ce a cunoscut pe cineva aici şi s-au mutat în Târgu Jiu. Suferă şi acum după copiii ei. Le-a făcut şi lor şi fostului soţ un mare parastas, după Paşte”, a declarat pentru Click! o prietenă de-a femeii. Aceeaşi sursă susţine că inclusiv garsoniera groazei a fost vândută de către mama celor şase copii morţi, pentru că altfel ar fi trăit un coşmar continuu în acel loc blestemat.


loading...