Ce face Marian Iancu în PUŞCĂRIE. De ce nu vrea să muncească pentru a-şi reduce pedeapsa de 12 ANI

Marian Iancu, fostul patron al echipei de fotbal Poli Timişoara, a fost condamnat, în 2014, la 12 ani de închisoare cu executare în "Doasrul RAFO", fiind acuzat de evaziune fiscală şi spălare de bani.

26 nov. 2019, 13:47
Ce face Marian Iancu în PUŞCĂRIE. De ce nu vrea să muncească pentru a-şi reduce pedeapsa de 12 ANI

Marian Iancu, unul dintre cei mai vocali oameni de fotbal, nu dorește să muncească în penitenciar pentru a obține reducerea pedepsei, preferând să citească, scrie ProSport. Fostul boss al grupării de pe Bega are în celulă zeci de cărți, de toate felurile, de la istorie până la tratate economice sau literatură universală.

Ce sumă A RECUPERAT până acum ANAF din prejudiciul de peste 200 de milioane de dolari în dosarul RAFO ONEŞTI

Marian Iancu refuză să muncească pentru a-şi reduce pedeapsa deoarece se consideră nevinovat. Din acest motiv refuză orice concesie şi preferă să execute pedeapsa până la ultima zi.

Marian Iancu: „Călin Popescu Tăriceanu mi-a luat Rafo şi m-a băgat în puşcărie” VIDEO

Marian Iancu a cumpărat clubul Poli AEK Timișoara (fost AEK Bucureşti, fost Fulgerul Bragadiru) în iarna lui 2005 de la fostul internațional Anton Doboș. În cei șase ani în care a investit la Timișoara, echipa a fost de două ori vice-campioană a României (2008-2009 și 2010-2011) și de două ori finalistă a Cupei României (2006-2007 și 2008-2009). În acest timp a reuşit să cumpere de la italianul Claudio Zambon palmaresul echipei tradiţionale Poli Timişoara.