Ce făcea fratele lui Adrian Corduneanu, Costel, în timp ce el primea ani grei de închisoare. Mulţi spun că asta este trădare FOTO

Trădare la nivel înalt! De asta a avut parte unul dintre cei mai temuţi interlopi din Moldova. După ce a fost "executat" de judecători, Adrian "Beleaua" Corduneanu a fost "tradus" şi de propriul frate.      

29 sept. 2017, 07:50

Zilele trecute, Adrian Corduneanu şi-a aflat sentinţa definitivă în dosarul de şantaj, scrie spynews.ro. Interlopul a fost condamnat de judecătorii de la Curtea de Apel Iaşi la patru ani şi opt luni de închisoare cu executare. Şi cum un necaz nu vine niciodată singur, Adrian „Beleaua” Corduneanu a primit lovitura de graţie din partea familiei. Şi asta pentru că, în momentele de compănă, aceştia au ales să petreacă în loc să fie alături de el.

Citeşte şi Adrian Corduneanu, condamnat definitiv. Ani grei de închisoare pentru unul dintre cei mai periculoşi interlopi

Mai exact, în timp ce interlopul îşi afla sentinţa în Iaşi, la sute de kilometri distanţă, fratele său, Costel Corduneanu petrecea de zor alături de câţiva apropiaţi cu cele mai scumpe băuturi şi cele mai rafinate bucate.

Citeşte şi Mai mulţi martori protejaţi dintr-un dosar al Cordunenilor nu sunt de găsit

Cine sunt Cordunenii?

Şase dintre fraţii Corduneanu, printre care şi Adrian Corduneanu, plus alte rude şi apropiaţi au vizitat închisori de maximă siguranţă din România de-a lungul timpului. Au fost judecaţi pentru tâlhării, şantaj, înşelăciune, spălare de bani şi trafic de persoane. Una din cele mai importante „afaceri” ale clanului era reţeaua de hoţi, care s-ar fi extins în 34 de ţări din Europa, de pe urma căreia interlopii ar fi obţinut un profit de 1,6 milioane de euro. Pe numele lor au fost deschise dosare încă din 1994, inclusiv pentru trafic de droguri.