Ce fantezii sexuale aveau clienţii Ashley Madison

Scandalul uriaş declanşat în jurul site-ului Ashley Madison continuă cu noi dezvăluiri. Vocativ.com relatează despre fanteziile sexuale pe care clienţii portalului spart recent de hackeri le aveau trecute în profilurile oficiale

28 aug. 2015, 08:02
Ce fantezii sexuale aveau clienţii Ashley Madison

În urma analizei datelor, s-a aflat că cei mai mulţi clienţi erau interesaţi să facă sex legaţi. Bondage sex presupune să te exciţi şi să ajungi la orgasm cu obiecte care strâng, lovesc uşor, gâdilă. 20.6% dintre clienti se declarau “deschişi la experimente sexuale”, în timp ce 15,32% aveau diverse fetişuri.

Pe locurile următoare în topul fanteziilor urmează “spanking (plesnit)”, “erotic tickling (atingeri erotice)”, sexul cu jucării sexuale, baia cu bule, pentru doi şi stilul “dominator”, cu variaţiile stăpân-sclavă etc.

Interesant este că numai 4,49% dintre utilizatori erau “în căutarea cuiva care să mă înveţe”, fapt care dovedeşte că mulţi dintre clienţi erau experimentaţi în aventuri şi fantezii sexuale.

Datele a circa 32 de milioane de utilizatori ai site-ului de întâlniri extraconjugale Ashley Madison, victimă a unui act masiv de piraterie informatică în luna iulie, au fost postate online, notează showbizreport.ro

 

Citeşte şi Hackerii au deconspirat escortele de un site de aventuri extraconjugale. Au urmat două sinucideri