Ce fel de bărbat este, în funcţie de berea sa preferată. Află-i toate secretele

Potrivit ultimelor studii realizate de catre psihologi, majoritatea barbatilor bautori de bere pot fi “descrisi” si cunoscuti in functie de tipul de bere preferat.

15 iul. 2014, 03:51
Ce fel de bărbat este, în funcţie de berea sa preferată. Află-i toate secretele

Avand in vedere ca in intreaga lume exista milioane de tipuri de beri, studiul a fost realizat in functie de patru grupe „generale” de bere. Astfel, rezultatele au fost date pentru barbati care prefera berea bruna, barbati care prefera berea blonda, barbati care prefera berea nefiltrata si barbati care prefera berea cu arome de fructe. Asadar, iata ce fel de barbat este in functie de berea sa preferata:

Barbatii care prefera berea bruna:

Barbatii care prefera berea bruna sunt de obicei foarte deschisi. Au un temperament destul de placut si isi fac repede prieteni. Le cam plac femeile asa ca nu sunt tocmai barbatii perfecti pentru o relatie de lunga durata. Cu toate acestea, daca se indragostesc total de o femeie, sunt capabili sa nu o insele o perioada lunga de timp. Insa, in majoritatea cazurilor, barbatii care prefera berea bruna vor calca stramb la un moment dat. Pe plan profesional, barbatii care prefera berea bruna sunt cat se poate de seriosi. Le place sa avanseze, sa faca bani si le place sa le fie recunoscute meritele. Daca nu le sunt recunoscute meritele, acesti barbati pot deveni foarte razbunatori si nu se vor lasa pana cand nu vor reusi sa se razbune. Totodata, le place foarte mult sa se distreze si sa aiba multi prieteni, mai ales de sex feminin.

Barbatii care prefera berea blonda

Barbatii care prefera berea blonda sunt destul de flexibili si sunt statornici in relatii. Nu prea le place insa sa li se spuna ce sa faca si nici nu prea le place sa se speteasca muncind. Mai mereu dau impresia ca asteapta sa li se iveasca marea ocazie in viata insa niciodata nu fac mare lucru pentru a evolua efectiv. In ciuda faptului ca sunt destul de inteligenti, prefera sa nu se speteasca prea mult. Pe plan sentimental sunt destul de loiali insa se pot plictisi destul de repede. Le place sa fie admirati de femeia pe care o iubesc si au un ego destul de mare. Nu le prea place sa fie „controlati” de femei si nici de catre sefi asa ca vor face tot posibilul sa nu depinda nici de unul nici de celalat.

Barbatii care prefera berea nefiltrata

Acesti barbati sunt foarte puternici. Au caractere puternice si le place sa devina din ce in ce mai intelepti, o data cu trecerea vremii. Le place sa aiba multi prieteni, sa evolueze pe plan profesional si sa se simta utili in absolut orice grup de prieteni. Le place totodata sa iubeasca cat mai multe femei si au standarde foarte ridicate in ceea ce priveste femeia cu care urmeaza sa isi petreaca restul vietii. Sunt firi inchise si au tendinta de a insela doar din pura curiozitate sexuala. Mai mult decat atat, sunt mincinosi foarte buni si reusesc mereu sa ghiceasca caracterul unui om, folosind acest lucru in avantajul lor pentru a obtine ceea ce vor.

Citeşte mai mult pe lyla.ro