Ce fel de bărbați preferă femeile, în funcţie de zodie. Fecioarele nu pierd timpul cu cei hipersensibili

Fiecare femeie are un gust diferit și un tip special de bărbați pe care îl preferă. Dar și contrariul este adevărat - există un tip special de bărbat pe care îl va atrage.

06 feb. 2022, 16:27
Ce fel de bărbați preferă femeile, în funcţie de zodie. Fecioarele nu pierd timpul cu cei hipersensibili

Auzim adesea că, în general, contrariile se atrag, dar această regulă nu este „bătută în cuie”. Unele semne atrag bărbați care sunt opusul lor, iar unele, la rândul lor, atrag bărbați care sunt la fel ca ei. Iată preferinţele, pe fiecare zodie:

Berbec

Femeile născute în această zodie atrag bărbați care tânjesc după emoție, călătorii şi distracție. Sunt foarte dinamice și întotdeauna gata de acțiune, astfel că sunt cele mai fericite atunci când au un partener cu dorințe și preferințe similare.

Taur

Nativele acestei zodii cedează total în faţa bărbaţilor care caută femei de încredere și relaxate. Ele știu să iubească și sunt complet dedicate unui partener care le câștigă inima.

Gemeni

Femeile născute în zodia Gemeni au o slăbiciune pentru bărbații care sunt atrași de femeile impulsive, oarecum jucăușe, mereu pregătite pentru noi experiențe.

Rac

Femeile născute în această zodie sunt atrase de bărbații care caută dragoste și tandrețe. Nu le pasă atât de mult aspectul fizic și bunurile materiale, cât le pasă de emoții.

Leu

Leoaicele sunt încrezătoare și atrăgătoare chiar și atunci când se plimbă prin casă în pijamale. Au o atracţie deosebită pentru bărbații care caută femei pline de încredere.

Fecioară

Membrele acestui semn sunt atrase de bărbații care prețuiesc inteligența, frumusețea sufletului și grija. Fecioarele sunt calme și nu le place să piardă timpul cu discuții emoționale fără sens, astfel că evită bărbații prea sensibili.

Balanţa

Femeile născute în această zodie sunt atrase de bărbații care caută o viață stabilă și pașnică. Ele sunt capabili să-și înțeleagă partenerul pentru că privesc lumea din unghiul lui. Balanța știe să echilibreze și să facă viața plăcută.

Scorpion

Cele născute sub semnul Scorpionului sunt foarte atrase de bărbații pentru care pasiunea în viață este extrem de importantă. Ele iubesc viața și vor să o trăiască la maxim, dar după propriile reguli.

Săgetător

Membrele acestei zodii au un simț al umorului irezistibil, știu să facă oamenii să râdă și să aducă energie bună în jurul lor, astfel că sunt foarte atrase de bărbaţii cărora le pasă de partenera lor.

Capricorn

Femeile Capricorn sunt atrase de bărbații oarecum nesiguri, care stau ferm cu picioarele pe pământ și caută un partener puternic, independent, cel care le va fi sprijinul și steaua călăuzitoare prin viață.

Vărsător

Femeile Vărsător se îndrăgostesc adesea de bărbați care doresc ca partenera lor să încurajeze partea bârfitoare din ele. Membrele acestui semn au un spirit liber și nu sunt înclinate să condamne comportamentul altora.

Peşti

Cele născute sub semnul Peștilor sunt interesate de bărbații care se caută pe ei înșiși, care caută profunzime, atât emoțională, cât și spirituală. Membrele acestei zodii sunt foarte romantice și emoționale.