Ce fel de mamă eşti, în funcţie de zodie

Afla care sunt punctele forte, ca mama, in functie de zodia in care te-ai nascut, potrivit astrologilor de la Momstrology.com.

07 apr. 2016, 20:22
Ce fel de mamă eşti, în funcţie de zodie

Mama Berbec – Independenta

Mamele Berbec sunt active, se sacrifica pentru copiii lor, insa nu se identifica cu ei. Ele vor continua sa se dezvolte, sa obtina diplome, sa faca afaceri si chiar sa plece in deplasari fara copii. Mamele Berbec stiu sa dea importanta timpului pentru ele insele, dar stiu si cum sa se apropie de copii, sa le acorde atentia si interesul necesare pentru ca acestia sa creasca frumos si armonios. Cand o mama Berbec spune NU, nu ramane, indiferent de cat de mult „se plang” cei mici.

Mame Berbec celebre: Reese Witherspoon, Jennifer Garner, Sarah Jessica Parker, Sarah Michelle Gellar, Kate Hudson, Mariah Carey, Celine Dion, Victoria Beckham.

Mama Taur – Stabilitate

Mamele Taur stiu cat de importanta este rutina pentru copii, asa ca le-o vor oferi fara doar si poate. Mamele Taur nu au nicio problema in a crea reguli stricte in ceea ce priveste ora de culcare, ora mesei sau a somnului de dupa-amiaza. Ele sunt tot timpul prezente in viata copiilor lor, iar acestia se simt in siguranta. Una din lectiile importante pe care o mama Taur le da copiilor ei este sa-si consume cu grija resursele: timp, bani, energie.

Mame Taur celebre: Tori Spelling, Jessica Alba, Cher, Teresa Giudice, Lily Allen, Penelope Cruz, Uma Thurman, Cate Blanchett.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO