Ce fel de şef eşti, în funcţie de zodie

Dacă eşti sau nu un şef foarte sever, dacă îţi place să rişti sau dacă eşti iubit de angajaţii tăi ţine, printre altele, şi de influenţa astrală.

09 iun. 2013, 11:18
Ce fel de şef eşti, în funcţie de zodie

Şeful Berbec vrea să i te supui şi să i te dedici în mod absolut. Dacă faci asta, vei avea numai de câştigat, pentru că ştie cum să te răsplătească.

Şeful Taur îşi exploatează subalternii, îi ceartă şi îi critică. Dar această atitudine a lui vine odată cu puterea exemplului pentru că va dormi la birou dacă asta înseamnă să prospere.

Şeful Gemeni poate fi greu de tolerat nu din pricina atitudinii agresive, ci pentru că el nu va respecta niciodată un program, nu se va da exemplu spetindu-se muncind, nu va lucra ore suplimentare.

Liderul născut sub semnul zodiacal Rac are două mari calităţi: menţine mereu un echilibru între recomopensă şi sancţiune şi intuieşte perfect felul de a fi al angajaţilor lui.

Şeful Leu nu este tocmai cel mai bun şef. Vrea să ştie absolut tot despre angajaţii lui, oferă sfaturi şi află detalii despre viaţa personală a angajaţilor, îi recompensează financiar, dar nu le recunoaşte niciodată public meritele.

Fecioară. Respectat de cei din jur, se focusează mai mult pe detalii şi omite câteodată imaginea de ansamblu, dar este foarte corect cu angajaţii săi şi în ceea ce priveşte părţile pozitive, şi atunci când vine vorba de părţile negative.

Balanţa este, de obicei, un şef carismatic, ba chiar fermecător. Angajaţii lui au încredere în tot ce spune şi face, acesta având grijă să nu le trădeze niciodată această încredere.

Scorpion. Va ştii totul despre tine, până în cele mai mici intimităţi, chiar dacă tu nu i le-ai mărturisit niciodată. Are o uşoară paranoia, crezând că întotdeauna în jurul lui se cos comploturi sau că există oameni cu intenţii ascunse.

Săgetător. Nu ceartă, nu reproşează, nu speculează slăbiciunile umane, este corect, generos, te iartă pentru aproape orice. Trebuie doar să îi fii loial până la sfârşit.

Liderul născut în Capricorn lucrează în armonie numai cu oamenii extrem de eficienţi, care nu se plâng niciodată de cantitatea sau dificultatea cerinţelor. Nu va sta pe gânduri în ceea ce priveşte aplicarea unor sancţiuni dacă subalternii lui pierd vremea pe la birou.

Vărsător. El vrea două lucruri de la subalternii lui: onestitate şi calitate superioară a acţiunilor. Cât despre recompense, nu este foarte darnic, dar nici prea zgârcit.

Dintre toate semnele astrale, Peştii sunt şefii cei mai dornici să îşi promoveze angajaţii. Nu este un şef organizat, nu respectă programul, nu îi plac funcţiile care cer o responsabilitate uriaşă.