Ce fel de vrăjitoare eşti în funcţie de zodie. Care este superputerea fiecărui semn zodiacal

Cât eşti de fermecătoare, cu ce anume îi vrăjeşti pe cei din jur? Ştii care sunt acele calităţi ale tale care îi atrag pe cei cu care interacţionezi?

16 oct. 2022, 20:38
Ce fel de vrăjitoare eşti în funcţie de zodie. Care este superputerea fiecărui semn zodiacal

Ce fel de vrăjitoare eşti în funcţie de zodie. Fiecare zodie are punctele ei forte şi punctele ei slabe. În rândurile următoare, ne vom opri doar asupra acelor calităţi care te fac irezistibilă în ochii celor din jur.

Ce fel de vrăjitoare eşti în funcţie de zodie

BERBEC – vrăjitoarea furtunii

Aceste persoane au o energie magică de neimaginat. Ele ştiu să puncteze exact ceea ce trebuie și spun lucrurilor pe nume. Din cauza „furtunii” din sufletul lor, aceşti nativi pot rosti vorbe care să rănească, dar le va părea rău şi-şi vor cere iertare imediat ce se vor calma. Sunt persoane care luptă până la capăt, iubesc cu pasiune şi sunt foarte loiale. Pot găsi ordinea și în haos şi reuşesc să-i convingă uţor pe cei din jur să le calce pe urme.

TAUR – vrăjitoarea grădinii

Aceşti nativi îşi iau puterea din natură. Aduc viața naturii peste tot în jurul lor. Le place să grădinărească, să cultive ierburi, flori, legume, pomi fructiferi. Sunt buni comunicatori, iar cei din jur îi apreciază pentru asta. Sunt hotărâţi şi nimic nu îi poate întoarce din drum atunci când îşi doresc ceva.

GEMENI – vrăjitoarea energiei

Aceşti nativi au o intuiţie foarte bună şi pot primi şi trimite cu mare uşurinţă energie trecutului, prezentului și viitorului. Detectează foarte uşor schimbările de energie din jurul lor. Aceste persoane adoră să aibă momente în care să se cufunde în propria ta lume şi să viseze cu ochii deschişi.

RAC – vrăjitoarea căminului

Aceşti nativi îşi adoră căminul pe care doresc să-l umple cu energii pozitive, magice, cu poțiuni vindecătoare. Racii sunt sensibili, au instincte materne foarte dezvoltate şi cel mai mult îşi doresc să-i ocrotească pe cei dragi. În acest scop, recurg și la intuiția lor deosebită. La fel de protectori sunt şi cu colegii de muncă sau cu prietenii.

LEU – vrăjitoarea descântecelor

Aceşti nativi pot hipnotiza cu ușurință oameni. Dintre toate tipurile de vrăjitoare, Leul este binecuvântat de Soare. Oamenii sunt atraşi de şarmul Leilor. În plus, sunt persoane loiale, de cuvânt, foarte corecte. Lider prin excelență, acesta va fi urmat de cei din jur datorită personalității sale fermecătoare. Toţi îşi doresc să o aibă prin preajmă.

FECIOARĂ – vrăjitoarea verde

Fecioarele sunt mari iubitoare de natură. În mijlocul naturii îşi regăsesc sinele lor autentic, potrivit Enigmele Uraniei. Oriunde s-ar afla în natură, Fecioarele sunt fericite, întrucât aici simt că se pot întoarce spre ele însele și pot reflecta la lucrurile care sunt cu adevărat importante în viața lor. Fecioarele nu au foarte mulţi duşmani, cel mai mare duşman al lor sunt ei înşişi. Tendinţa spre perfecţiune îi împinge către anxietate şi depresie.

Citeste si Ce culoare trebuie să aibă portofelul, în funcţie de zodie, ca să atragi banii. Lidia Fecioru îţi dezvăluie secretul portofelului plin

Care este superputerea fiecărui semn zodiacal

BALANŢĂ – vrăjitoarea dragostei

Balanţele îşi doresc mult să găsească iubirea veșnică, un partener care să le fie alături și să le susțină cu adevărat. Sunt mai mereu în căutarea unui suflet-pereche. Sunt persoane care dăruiesc mult şi aşteaptă să primească de la partenerul de viaţă la fel de mult.

SCORPION – vrăjitoarea nopţii

Scorpionii sunt inspiraţi atât de întunericul nopţii, cât şi de întunericul din oameni. Sunt fascinaţi de descoperirea celor mai întunecate secrete. Sunt foarte pricepuţi în a dezlega mistere și în de a vedea dincolo de ceea ce pot vedea ceilalți. Simțurile lor sunt foarte ascuțite, unii nativi având chiar percepții extrasenzoriale.

SĂGETĂTOR – vrăjitoarea nestatornică

Aceşti nativi sunt mereu în mișcare, adoră călătoriile. Sunt gata oricând de plecare şi sunt genul de persoane care nici nu au sosit bine de undeva că încep de îndată să-și facă planuri pentru următoarea călătorie. Nu omit nici plecările fără niciun plan, care îi duc încotro văd cu ochii. Locurile lor preferate sunt cele nu foarte aglomerate.

CAPRICORN – vrăjitoarea determinată

Superputerea Capricornilor este aceea de a face lucrurile să se întâmple, de a merge până la capăt, de a-și îndeplini scopurile datorită unei ambiții extraordinare. În plus, nu le este străină nici dorinţa de a face bine umanității, acționând precum un lider.

Citeste si Top 5 lucruri de care ARE NEVOIE spiritul tau, in functie de zodie

VĂRSĂTOR – vrăjitoarea haosului

Vărsătorii se conduc după principiul: Regulile sunt făcute pentru a fi încălcate. De asemenea, sunt nativii care se revoltă cel mai des. În acelaşi timp, aceşti nativi nu suportă nedreptatea şi merg până în pânzele albe ca să facă dreptate. Scopul vieţii lor este să schimbe lumea.

PEŞTI – vrăjitoarea mării

Cei din jurul Peştilor sunt atraşi de calmul, de pacea interioară ale acestor nativi. Peştii sunt sinceri, fac lucrurile cu inima deschisă şi asucltă cu răbdare problemele celor din jur. Uneori, oscilează între multă empatie, prea multă sensibilitate și uneori între planuri nerealiste, de aceea ajung să fie copleșiți de prea multe gânduri.