Ce fel îţi afectează, de fapt, mâncarea picantă organismul

Mancarea picanta este recomandata in multe diete, insa foarte putina lume cunoaste cu adevarat felul in care alimentele iutite, picante, afecteaza organismul. Studiile recente insa au scos la iveala felul in care mancarea picanta afecteaza organismul, iar concluziile sunt cu adevarat interesante. Este de mentionat faptul ca mancarea picanta paresa castige teren si ca alimentele iuti par sa fie din ce in ce mai prezente in alimentatia de zi cu zi a oamenilor.

08 ian. 2015, 07:35
Ce fel îţi afectează, de fapt, mâncarea picantă organismul

In primul rand, alimentele picante ajuta la scaparea de kilograme in plus. in special ardeii iuti, bogati in capsaicina, substanta ce accelereaza metabolismul. Mai mult decat atat, capsaicina accelereaza ritmul cardiac si stimuleaza cresterea temperaturii corpului, ajutand astfel organismul sa arda mai repede caloriile.

Tot ardeii iuti, bogati in vitaminele A si C care ajuta la stimularea organismului de a dizolva cheagurile de sange si astfel fluxul sanguin creste. Tocmai de aceea simtitm o stare de caldura in momentul in care consumam alimente picante.

Continuarea pe Lyla.ro.