Ce fiică sexy are Mircea Baniciu. GALERIE FOTO

Membră a trupei LaLa Band, Ana Baniciu (20 de ani) îi calcă pe urme celebrului ei tată, Mircea Baniciu (64 de ani), care a cântat în trupele Phoenix şi Pasărea Colibri. Solistul a povestit cum a moştenit fata sa pasiunea pentru scenă.

19 nov. 2013, 07:14

„Bunicul şi unchiul cântau, mama a avut ureche muzicală, iar una dintre verişoarele mele e profesoară de muzică. Ea m-a sfătuit să o dau pe Ana, fiica mea, în corul Alegretto. A fost ca o familie pentru ea, mai ales că a intrat la 5 ani şi jumătate, fiind acceptată după ce a dat examen de admitere. Acum doi ani a ieşit din cor, însă a rămas foarte bună prietenă cu foştii colegi cu care a fost peste tot în lume. Ana are mai multe ştampile decât mine pe paşaport, căci ei au fost în Venezuela cu corul şi au avut concerte din Brazilia până în Africa şi Egipt. Eu n-am fost decât în două turnee, cu Pasărea Colibri, în Europa şi în America”, a spus Mircea Baniciu, pentru Click!

Ana s-a făcut remarcată în serialul „Pariu cu viaţa” şi în trupa LaLa Band, unde cântă de peste un an. „Mă pregătesc de o carieră solo şi sper că anul viitor voi lansa prima piesă”, a povestit Ana Baniciu, pentru Click! În acest sens, solista lucrează deja cu compozitorul trupei LaLa Band, Ionuţ Radu, alias John Puzzle.