Ce filme românești poți vedea pe Netflix de 1 Decembrie. Lista este pe placul tuturor

Platforma de streaming Netflix va prezenta mai multe filme românești cu ocazia Zilei Naționale a României. Netflix a pregătit un catalog consistent de filme de toate felurile, pentru fiecare!

30 nov. 2023, 13:49
Ce filme românești poți vedea pe Netflix de 1 Decembrie. Lista este pe placul tuturor
Care este filmul care a ajuns pe locul numărul doi în lume. Poate fi urmărit pe Netflix și este disponibil și în România

Vești bune pentru pasionații de filme! Platforma de streaming a pregătit mai multe filme românești pentru a marca Ziua Națională a României, un moment important pentru românii din toată lumea.

Vezi și Cel mai iubit serial Netflix revine cu un nou sezon! A fost numărul unu în lume săptămâni întregi. Când apare primul episod

Astfel, Netflix a pregătit un catalog variat de lungmetraje, cu povești de dragoste, comedii și nu numai. De exemplu, abonații pot vizualiza următoarele comedii românești.

  • Afacerea Est;
  • Complet necunoscuți;
  • Miami Bici;
  • Taximetriști;
  • Teambuilding.

„Afacerea Est”

este o poveste amuzantă despre un bărbat cu inimă mare și prietenul său încrezut care își propun să câștige bani împreună, în ciuda provocărilor și necazurilor.

„Complet necunoscuți” prezintă seară de distracție cu prietenii devine neașteptată atunci când toți decid să-și dezvăluie apelurile și mesajele de pe telefoanele lor.

„Miami Bici” arată povestea a doi prieteni care evadează din iarna aspră a României. Aceștia ajung în Miami Beach în căutarea unui loc de muncă, descoperind că noul șef este un personaj dubios.

Filmul „Taximetriști” prezintă povestea a doi taximetriști din București care întâlnesc clienți vorbăreți, excentrici și uneori periculoși.

„Teambuilding” este o comedie în care Emil primește o promovare la conducerea unei echipe amenințate de inteligența artificială.

Totuși, dacă nu aveți neapărat chef să vă amuzați, Netflix a pregătit filme și pentru abonații mai sentimentali, potrivit Click.ro.

Povești de dragoste pentru abonații sentimentali

De asemenea, Netflix a pregătit și câteva povești de dragoste. Este vorba despre următoarele:

  • Ana, mon amour;
  • #SELFIE69;
  • Adela.

„Ana, mon amour”

prezintă povestea a doi tineri, Toma și Ana, care trăiesc o poveste intensă de dragoste. Totuși, aceștia trebuie să facă față mai multor provocări.

„#SELFIE69” prezintă povestea a trei prietene care fac un pariu ieșit din comun. Acestea vor să afle cine poate să se căsătorească în doar două zile, după o despărțire dureroasă.

„Adela” prezintă viața a două surori, care se schimbă când una descoperă că este fiica unui magnat al mass-media, iar cealaltă îi fură identitatea.

Citește și Netflix a început producţia serialului românesc „Subteran”. Printre actori se numără Ana Ularu şi Florin Piersic Jr.

De asemenea, filmul „Aventura Strigați Ura!” este disponibil din 13 decembrie. Acest lungmetraj este o călătorie captivantă în jurul lumii cu vedetele pop Speak și Ștefania, depășind obstacole în căutarea frumuseții și splendorii.