Ce filme vedem în septembrie

Nu ştii la ce filme să te uiţi luna aceasta? COSMO ţi-a pregătit 10 recomandări de filme noi.

08 sept. 2014, 08:45
Ce filme vedem în septembrie

Apar atât de multe filme noi, încât e greu să decizi pe care să le vizionezi. Să nu mai vorbim de lipsa timpului liber şi de cât ar costa să te duci la toate… COSMO îţi vine şi de această dată în ajutor! Ţi-am pregătit o listă cu cele mai bune filme pe care le poţi vedea luna aceasta în cinematografe.

„Wakolda”/„Îngerul morţii” – premiera 5 septembrie

O dramă argentiniană despre renumitul doctor nazist Josef Mengele, cel care a condus experimente năucitoare pe evreii din lagărul de la Auschwitz. Filmul îl urmăreşte pe Mengele în anii 60, fugar în Patagonia, când i se redeschide apetitul pentru experimente.

If I Stay, in curand pe marile ecrane

„If I Stay”/„Dacă voi rămâne” – premiera 12 septembrie

Filmul este ecranizarea romanului best-seller al lui Gayle Forman, publicat în traducere românească la Editura RAO şi se concentrează pe o tânără adolescentă violoncelistă. Pentru Mia, un accident îngrozitor dintr-o zi de iarnă îi marchează existenţa şi o aruncă în lumea dintre viaţă şi moarte, forţând-o să facă o alegere pe care numai ea o poate face.

„As Above, So Below”/„Precum în iad, aşa şi pe pământ” – premiera 12 septembrie

„Precum în iad, aşa şi pe pământ” este o călătorie în lumea terorii şi a nebuniei, o explorare a profunzimilor sufletului omenesc care scoate la suprafaţă adevărul de care ne temem cu toţii: demonii personali sunt întotdeauna pregătiţi să se întoarcă pentru a ne bântui.

Vezi ce filme vedem in septembrie pe cosmopolitan.ro.