Ce funcţie i-ar oferi Elena Udrea lui Cristian Diaconescu dacă ar ieşi preşedinte

Elena Udrea are şi o ofertă pentru Cristian Diaocnescu, după ce acesta a renunţat la candidatura independentă pentru prezidenţiale în favoarea liderului PMP. Udrea a declarat că, dacă ar câştiga Preşedinţia, i-ar oferi funcţia de consilier pe probleme de politica externă.

29 aug. 2014, 07:49
Ce funcţie i-ar oferi Elena Udrea lui Cristian Diaconescu dacă ar ieşi preşedinte

Cristian Diaconescu a anunţat, joi, că renunţă la candidatura pentru Preşedinţia României în favoarea Elenei Udrea.

„Trebuia să vedeți, a fost un context în care discutam despre consilieri. Era domnul Ciutacu, domnul Manastire și domnul Chireac. Domnul Chireac are experiență chiar și ca jurnalist în plan extern și atunci am luat exemplu din studio. Nu era cazul să stabilesc acolo. Nici acum nu stabilesc nimic, deși Cristian Diaconescu, venit acum în echipa mea, ar fi un bun consilier pe politica externa„, a spus Elena Udrea, potrivit stiripesurse.ro.

Cristian Diaconescu renunţă la candidatură şi o sprijină pe Elena Udrea la alegerile prezidenţiale VIDEO

„Pentru o atitudine politică consecventă este normal şi natural să ne subordonăm proiectele politice personale. Fundaţia Mişcarea Populară al cărui preşedinte sunt va sprijini pe Elena Udrea, pe candidatul PMP, în demersul său şi în această candidatură. Este un anunţ cât se poate de natural, cât se poate de normal, deoarece într-un moment politic deosebit de complicat solidaritatea între candidaţi, între forţele politice trebuie să prevaleze în faţa unei agende personale”, a spus, joi, Cristian Diaconescu, într-o conferinţă de presă comună cu Elena Udrea.

Diaconescu a precizat că preşedintele Traian Băsescu nu i-a cerut să renunţe la candidatura la Preşedinţie, ci că a luat această decizie în urma unei evaluări.

Cristian Diaconescu: Nu mi-a cerut preşedintele Băsescu să renunţ la candidatură