Ce greşeli grave fac cuplurile proaspăt căsătorite

Felicitari pentru casatorie. Acum ca s-a uscat cerneala pe certificatul de casatorie, v-ati intors din luna de miere si toate cadourile de nunta sunt puse la loc de cinste in noua voastra casa acum, probabil, sunteti pregatiti sa va afundati in viata de familie. Totul este in regula insa multe dintre cuplurile nou casatorite fac dupa nunta grave greseli sociale ce i-ar putea costa pierderea prietenilor si, in anumite circumstante, chiar a mariajului.

16 aug. 2016, 20:21
Ce greşeli grave fac cuplurile proaspăt căsătorite

Iata, asadar, ce greseli fac cuplurile proaspat casatorite.

Isi sufoca prietenii

Acum ca te-ai casatorit vrei sa impartasesti fericitul eveniment tuturor prietenilor tai de pe retelele de socializare. Atentie insa, la modul in care gestionezi aceste lucruri. Bombardarea prietenilor cu comentarii despre cum e sa fii casatorit si postarea de sute de fotografii de la nunta ii va face rapid pe acestia sa-si dea ochii peste cap. Fii scurt si la obiect. Prietenii tai cei mai buni stiu deja ca ai facut pasul cel mare si sunt fericiti pentru tine, insa asta nu inseamna ca vor sa priveasca mii de poze de la nunta si sa-ti citeasca miile de comentarii pe care le postezi zi de zi.

Poate ca pentru tine mariajul reprezinta epicentrul existentei tale, insa acest lucru nu este valabil si pentru prietenii tai. Fa un pas in spate si vezi daca aceste postari n-au devenit prea enervante pentru ceilalti.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.