Ce gust are UNIVERSUL? Întregul SISTEM SOLAR în interiorul unei ACADELE GALERIE FOTO

Vintage Confections, una dintre cele mai cunoscute companii producătoare de dulciuri, a creat o serie inedită de acadele care prezintă diferite sisteme solare din Univers, în cel mai fin detaliu, cu ajutorul tehnologiei de ultmă generaţie. 

15 apr. 2013, 16:40

Folosind grafică de înaltă rezoluţiei şi materiale inedite, compania Vintage Confections a reuşit să recreeze plantele sistemului nostru solar într-o serie de acadele speciale, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Acadele cu cocaină, descoperite pe aeroportul din Ghana

Companie a început să producă acadele cu imagini în interior începând cu primăvara lui 2012, când au primit numeroase cereri pentru a crea produse cu o anumită temă folosite la petreceri şi evenimente.

Citeşte şi Cea mai mică planetă din afara sistemului nostru solar, descoperită de astronomi

„Folosind cele mai fine detalii, putem să facem imagini cu o claritate uimitoare. Folosind imagini alese cu grijă, am reuşit să dezvoltăm concepte inimaginabile. Ne-am gândit că sistemul solar într-o acadea este ceva original. Atât copii, cât şi adulţii iubesc acadelele, iar toată lumea este fascinată când poate vedea Pământul sau Saturnul în astfel de detalii. Te face să nu vrei să o mănânci”, a declarat Cheryl Carr, unul dintre directorii companiei respective.

Citeşte şi Astronomii au descoperit cel mai mic sistem solar din univers

Sistemul nostru solar este compus din opt planete şi Sarele, după ce Pluto, considerată a noua planetă, a fost categorizată drept o planetă pitică în 2006. Vintage Confections a vândut peste 3.5000 de seturi de astfel de dulciuri, disponibile în seturi de şase sau zece planete.