Ce haine să porţi ca să-l seduci, în funcţie de zodie

În funcție de zodia în care s-a născut, fiecare om manifestă o predilecție față de anumite culori, de un anumit stil care îl atrage mai mult decât altele. Cunoscând aceste predilecții generate de semnele zodiacale, poți seduce mai ușor omul pe care ai pus ochii.

26 feb. 2014, 06:57
Ce haine să porţi ca să-l seduci, în funcţie de zodie

BERBEC – rosu, rosu si iar rosu. Un berbec rezita cu greu acestei culori, asadar, daca cel dupa care ti s-au aprins calcaiele este nascut sub acest semn zodiacal, ar trebui sa porti tinute care sa contina culoarea rosu pentru a-i trezi mai usor interesul. Totodata, berbecii au si o predilectie catre aspectele tehnice ale traiului de zi cu zi, fiind persoane foarte practice. Din acest motiv, pantofii cu toc din metal sau aplicatiile metalice pe haine le sar mai repede in ochi decat cele care nu se incadreaza in acest stil vestimentar.

TAUR – fiind un semn zodiacal guvernat de elementul pamant, nu-i de mirare ca taurilor le place tot ce tine de natura, iar cromatic sunt incantati cand vad tinute in nuante pamantii sau verzui. Asadar, tinutele vestimentare care contin nuante de verde sau de maron le atrag mai repede privirea decat outfituri in alte culori.

GEMENI – pentru nativii acestei zodii, viata este un mare parc de distractii. Pe de alta parte, gemenii risca sa se plictiseasca foarte repede. Din acest motiv, cand vine vorba de a atrage atentia si a mentine viu interesul unui nativ al zodiei gemeni, este indicat sa fii cat mai creativ in vestimentatie. Combinatiile inedite de culori, de croieli, aplicatiile supradimensionate, dar si aspectul senzual al intregii tinute sunt factori cheie care alimenteaza interesul unui geaman.

RAC – din fire familisti, nativii zodiei rac adora confortul si tot ceea ce le aduce liniste si pace. Din acest motiv adora culoarea albastru, mai ales in nuantele sale mai deschise, apoase. Hainele si accesoriile care contin acest element cromatic sunt considerate mai atractive de raci.

LEU – fiind o zodie de vara, de foc si cu influente regale, persoanele nascute sub semnul leului adora auriul, in toate variatiile sale, atata timp cat transmite caldura, lumina, dar si eleganta regala. Din acest motiv, nativii lei sunt mari amatori ai bijuteriilor din aur, dar si a accesoriile cu nuante sau reflexe aurii.

FECIOARA – nativii acestei zodii iubesc, inainte de toate, curatenia. Asadar, aspectul perfect ingrijit al tinutei, al tenului si al manichiurii/pedichiurii sunt mult mai importante in ochii unei fecioare decat cea mai extravaganta si senzuala tinuta. Asadar, hainele perfect calcate, curate, frumos mirositoare sunt cele care trezesc admiratia fecioarelor.

Citeşte continuarea pe Lyla.ro