Romica Puceanu şi Gabi Luncă, RIVALE pentru un bărbat: „M-a îmbătat intenţionat ca să nu mai pot cânta”

Gabi Luncă şi Romica Puceanu au fost rivale în tinereţe. Neînţelegerile dintre cele două au pornit de la un bărbat, dar s-au certat şi din cauza muzicii. Romica Puceanu era cântăreaţa preferată a prinţisorului Nicu, în timp ce Gabi Luncă era pe placul Elenei şi a lui Nicolae Ceauşescu.

11 mai 2014, 13:14

Romica Puceanu a fost invidioasă pe Gabi Luncă înainte ca aceasta să devină cunoscută, scrie wowbiz.ro. Venită în Bucureşti în anii 60, Gabi Luncă a avut nevoie de ajutorul Romicăi, dar a fost surprinsă de cum a fost tratată.

Citeşte şi Loredana Groza, dată în judecată de Gabi Luncă VIDEO

„Era grandomană. Eu îi ziceam tanti Romica iar mi-a zis să-i zic doamna sau simplu pe nume. Când am fost într-un turneu împreună m-a invitat la restaurant să mâncăm. Eram înainte de concert, iar ea a comandat vin. Sticlă după sticlă. M-a îmbătat şi cred că a făcut-o intenţionat. Nu am putut să mai cânt în acea noapte”, a povestit Gabi Luncă.

Citeşte şi Iubirea interzisă dintre Nicu Ceauşescu şi sora lui Serghei Mizil s-a încheiat cu o crimă

Ranchiuna a pornit de la o relatie pasagera intre Ion Onoriu si Romica Puceanu, in tinerete. Se pare ca cei doi au avut o aventura pe vremea cand Onoriu nici nu o cunostea pe Gabi Lunca. Se spune ca atunci cand Romica a aflat ca cei doi se vor casatori a luat foc si le-ar fi pus bete in roate in mai multe randuri.