Ce i-au prezis astrele bebeluşei Biancăi Drăguşanu

Biancăi Drăguşanu (34 de ani) i s-a schimbat viaţa la 180 de grade de când a devenit mămică, iar asta se vede şi din mesajele pe care le scrie acum pe reţelele de socializare.

28 sept. 2016, 08:01

„Azi, 26.09.2016, am devenit mamă! Mulţumesc, Doamne, pentru minunea din viaţa noastră! Sentimente frumoase, nemaitrăite şi imposibil de descris! Bine ai venit, minunea noastră, Sofia Nataly”, a scris Bianca pe Facebook, luni seara, potrivit click.ro. Micuţa a venit pe lume la ora 13.48 şi a avut la naştere 3,200 kg şi 48 de centimetri. Tina Rizea, a realizat astrograma micuţei, care se pare că va avea un destin de vedetă.

Citeşte şi INSULA IUBIRII. Cea mai sexy ispită este gravidă FOTO

„Cu Ascendentul în Săgetător, Soarele în Balanţă şi Luna în Leu, surpriza va fi oferită de energia ieşită din comun, implementată de cele patru planete din semne de foc, care va fi însă mult atenuată de prezenţa celor patru astre din semne de apă şi a celor trei din semne de pământ. Va fi intens influenţată de originalitatea mamei şi de personalitatea tatălui, va călători foarte mult şi va fi atrasă de tot ceea ce este frumos. Pare foarte posibil să exploateze moştenirea profesională a mamei şi să încerce chiar să o dezvolte pentru a atinge alt nivel. Din păcate, nu poate fi exclusă posibilitatea de a avea mici probleme de pronunţie ori o întârziere a vorbirii, care vor fi însă corectate la timp. Senzuală, exuberantă şi frumoasă, se va căsători o singură dată (deşi va fi cerută de trei ori), cu un bărbat născut în altă localitate sau ţară şi va putea avea trei copii”.

Citeşte şi Primele imagini cu fetiţa Biancăi Drăguşanu. Vezi cât de drăgălaşă este micuţa Sofia

Tăticul Slav a cărat apă la maternitate

La fel de exuberant este şi Victor Slav (36 de ani), care şi-a luat în serios rolul de tătic de la primul scâncet al micuţei. El nu s-a mişcat de lângă fetele lui decât pentru a face câteva cumpărături. Astfel, luni, în jurul orei 23.00, fotoreporterii Click! l-au surprins pe Slav venind la maternitatea privată în care a născut iubita lui, cu un bax de apă plată în mână. Deşi naşterea Biancăi a costat vreo 3.500 de euro, vedeta optând pentru pachetul VIP, se pare că a mai fost nevoie de rezerve de apă pentru vizitatori şi membrii familiei. Slav nu a dorit să atragă atenţia asupra lui, aşa că nu a intrat pe poarta principală. „Am asistat la naşterea fetiţei mele, Sofia. Un sentiment care nu poate fi exprimat în cuvinte. Dragii mei, dacă nu aveţi copii, nu mai staţi pe gânduri!”, a scris şi Slav pe Instagram, în culmea fericirii.