Ce-ţi rezervă horoscopul între 15 – 21 august. Zodia norocoasă şi astrograma săptămânii

Descoperă ce-ți rezervă astrele în perioada 15 - 21 august, în funcţie de zodie. 

15 aug. 2014, 07:23
Ce-ţi rezervă horoscopul între 15 – 21 august. Zodia norocoasă şi astrograma săptămânii

ZODIA NOROCOASĂ – BERBEC

Foarte originale şi extrem de ambiţioase, sunt împiedicate, prin diverse tertipuri, să-şi atingă visele tocmai de partenerii lor de cuplu. Cele mai multe reuşesc să depăşească toate obstacolele, cu riscul de a se despărţi pentru o perioadă de cei care încearcă să le împiedice să facă ce vor. Majoritatea sunt nevoite să facă deplasări lungi, unele chiar peste hotare. Cele mai norocoase se vor „plimba” împreună cu cei dragi, exact în perioada concediilor estivale. Nu sunt interesate în mod deosebit de nivelul câştigurilor financiare (cele care lucrează în comerţul exterior, ori cu străini, sunt cele mai favorizate).

TAUR

Relaţiile cu rudele sunt excepţionale, numai că nu aveţi cum să le mărturisiţi ce eforturi faceţi ca să rămâneţi pe linia de plutire din punct de vedere financiar. Pretenţiile pecuniare ale familiei dv. au rămas din păcate la fel de exagerate. Nu pregetaţi să plecaţi la drum la sfârşitul intervalului!

GEMENI

Aproape că vă sperie, în acest interval, norocul şi şansele financiare ce se succed cu rapiditate. Refuzaţi din start sfaturile pe care încearcă să vi le dea persoana iubită, fiind convinsă că nu sunt inspirate. Miercuri sau joi trebuie să faceţi o scurtă călătorie de afaceri ori să vizitaţi o rudă.                                                

RAC

La începutul intervalului, vă obsedează necesitatea schimbării de imagine. Sunteţi din ce în ce mai cochetă şi cumpăraţi numai obiecte de calitate, încurajată fiind de „câştigurile” care nu contenesc să apară. O persoană masculină din anturaj vă devalizează bugetul ori chiar dv. cheltuiţi exagerat.

LEU

Intuiţia vă ajută să ocoliţi cu măiestrie toate complicaţiile sentimentale mai grave. Atrageţi atenţia partenerilor fără să vreţi şi sunteţi asaltată de propuneri mai mult sau mai puţin erotice. Partenerul de cuplu devine foarte cheltuitor, dar va fi şi neliniştit de gelozia pe care o manifestaţi.

FECIOARĂ

Aproape toate celibatarele sunt forţate să ia o decizie cu privire la legalizarea unei relaţii şi s-ar putea să prefere să nu-şi schimbe statutul din cauza datoriilor partenerului. Unii prieteni le cam dezamăgesc, iar alţii le ajută şi când nu au nevoie. Toate nativele devin din ce în ce mai ambiţioase.

BALANŢĂ

Sfaturile dv. sunt apreciate şi urmate întocmai, mai ales că daţi un exemplu de integritate, de afirmare constantă. Pentru moment, însă preferaţi să rămâneţi altruistă doar cu partenerul de cuplu şi cu membrii familiei. Eforturi maxime veţi depune tot intervalul pentru a recupera activităţile restante.

SCORPION

Cu toate că aţi fost învinuită permanent că sunteţi prea visătoare, că ideile dv. sunt excepţionale, dar foarte greu de pus în practică, le veţi dovedi tuturor colegilor dv. că succesul v-a fost tot timpul alături. Originalitatea maximă vă este răsplătită, iar vineri, „lansaţi” noi idei de excepţie.

SĂGETĂTOR

Vă dovediţi o adevărată vizionară şi îi cuceriţi pe toţi cei din anturaj prin atitudinea aleasă în momentele cele mai stresante. Nu veţi lăsa, întregul interval, să se vadă cât de mult vă consumă actele de răutate şi îi veţi ocoli pe cei care vor să vă distrugă. Relaţiile cu rudele sunt problematice.

CAPRICORN

Sunteţi criticată de aproape toată lumea, pentru că doriţi să clarificaţi relaţiile dintre dv. şi persoana iubită, care doreşte în continuare să păstreze legătura secretă. Vă relansaţi de miercuri activitatea profesională şi impresionaţi prin creativitate. Nativele mature se gândesc la călătorii.

Citeşte mai mult pe clickpentrufemei.ro