Ce îi interzice soțul Andreei Tonciu să facă de față cu fetița lor: „Pe Rebecca o las să facă ce vrea ea”

Andreea Tonciu a dezvăluit cine este părintele mai autoritar dintre ea și soțul său Daniel Niculescu. Acesta din urmă îi interzice vedetei să facă un anumit lucru de față cu fetița lor, Rebecca.

20 mart. 2024, 08:52
Ce îi interzice soțul Andreei Tonciu să facă de față cu fetița lor: „Pe Rebecca o las să facă ce vrea ea”
Ce îi interzice soțul Andreei Tonciu să facă de față cu fetița lor: „Pe Rebecca o las să facă ce vrea ea”

Andreea Tonciu s-a schimbat radical de când a devenit mamă. Relația cu Daniel Niculescu merge ca pe roate, iar fetița lor, Rebecca, le este lumina ochilor, chiar dacă, acum mulți ani, fosta asistentă tv nu ar fi crezut că poate să fie un părinte atât de devotat și de iubitor.

Citește și: Andreea Tonciu recunoaște că își editează pozele: „Mulți își fac, dar nu recunosc. Acum sunt gletuită bine”

Ce îi interzice soțul Andreei Tonciu să facă de față cu fetița lor

Vedeta a mărturisit că, din cauza educației mai restrictive de care ea a avut parte în copilărie, acum ea o lasă pe fiica ei să facă aproape tot ce își dorește. Totuși, cea mică nu are liber chiar la orice, pentru că intervine tatăl său, care nu este mereu de acord cu deciziile Andreei Tonciu.

„Autoritar nu este, pentru că el îi cumpără mai multe decât mine, eu îi cumpăr un produs, dar când iese cu tati…Eu sunt foarte bună, eu pe Rebecca o las să facă ce vrea ea, mai am și momente în care o cert. Eu mai ascult manele în casă, iar soțul meu nu este de acord cu asta și că de ce ascult manele în casă cât e copilul, aici intervine tati sau de ce mănâncă dulce, eu o las să mănânce orice. El se duce și îi cumpără de alea bio, mă zăpăcește pe mine de cap, dar pe ea? Și de asta stă mai mult cu mine, pentru că eu îi dau libertatea asta”, a dezvăluit Andreea Tonciu în emisiunea online Oracolul Vedetelor.

Și deși nu ar fi crezut că se va atașa atât de tare de fetița ei, Andreea Tonciu recunoaște că nu poate pleca nicăieri fără Rebecca. Deși unele cupluri preferă să plece singure ăn vacanțe, fără copii, bruneta nu concepe acest lucru, considerând că există destul timp pentru partener în fiecare zi.

„Nu te gândeai vreodată că tonciu o să fie așa, nu? Nu am crezut nici eu niciodată, dar oriunde o iau cu mine. Nu aș putea să mai plec undeva fără Rebecca acum, am timp cu soțul meu, pentru că copilul este de la 8:30 până la 17:00 la școală, timp este să stai cu soțul, dar așa să plec undeva fără ea, nu. Nu pot, nu mă lasă sufletul să o las acasă”, a mai dezvăluit Tonciu.

Ea și-a adus aminte și de vorbele spuse mamei ei în adolescență, când nu credea că va avea copii. Acum, însă, Rebecca este tot ce are mai scump pe lume, iar experiența de mamă a ajutat-o să învețe să iubească la o altfel de intensitate.

„Mi-a schimbat viața radical, nici eu nu credeam că o să fiu atât de atașată. Eu îi ziceam mamei când erama dolescentă că „Eu, să fac copiii? Niciodată în viața mea”. Nu-mi plăceau copiii mici și unde că acum nu mai pot să stau fără Rebi. Acum, față de cum eram în adolescență când eram mereu plecată, fac mancare, piață tot timpul, o duc pe Rebecca la școală, tot timpul stau cu ea. Ce bine gătesc, crede-mă, îmi place mult să gătesc”, a mai afirmat Andreea.

Citește și: Andreea Tonciu dezvăluie secretul meniului său perfect: „Nu-mi plac mâncărurile de fițe”. Ce preparat mănâncă bruneta în fiecare zi