Ce înseamnă când visezi aceeaşi persoană foarte multe nopţi la rând. Explicaţia este una halucinantă

De multe ori se intampla sa avem vise foarte ciudate, din care sa nu tinem minte absolut nimic.

15 feb. 2018, 16:37
Ce înseamnă când visezi aceeaşi persoană foarte multe nopţi la rând. Explicaţia este una halucinantă

Dar la fel de des, multi oameni viseaza prieteni, apropiati sau chiar alte persoane cu care nu prea se inteleg, scrie ciao.ro. Cand visezi acelasi lucru sau aceeasi persoana foarte multe nopti la rand, specialistii considera ca ar fi vorba de vise recurente.

Citeşte şi Coşmarurile zodiilor: Ce semnificaţie au visele tale în funcţie de semnul tău zodiacal

Acestea apar atunci cand visezi, foarte multe nopti la rand, o singura persoana care incepe sa devina ca un soi de „obsesie” a subconstientului. Cercetatorii au oferit insa o explicatie pe care nu foarte multi isi vor dori sa o afle.

Daca e vorba de femei si viseaza un barbat foarte des, acestea vor putea crede ca e un „semn” si ca urmeaza sa inceapa o relatie sau ca totul poate duce la casatorie, acesta fiind „alesul”. Chit ca in folclor aceasta explicatie e una des intalnita, adevarul e cu totul altul.

Atunci cand adormim, creierul nostru nu se inchide in mod automat, ci continua sa functioneze, dar la un alt nivel. Pe parcursul mai multor nopti pot aparea vise recurente in care protagonistul sa fie o singura persoana.

Doua treimi dintre oameni experimenteaza visele recurente mai des decat s-ar putea crede. Explicatia psihologica din spatele acestora e una cat se poate de interesanta.