Ce înseamnă când visezi aur. Semne de bine sau de rău? Află mesajele ascunse în visul tău

Dacă obişnuieşti să visezi aur şi te întrebi ce înseamnă când visezi aur, dacă e un vis ce prevesteşte binele sau, dimpotrivă, e ceva de rău, citeşte în continuarea.

24 sept. 2018, 19:54
Ce înseamnă când visezi aur. Semne de bine sau de rău? Află mesajele ascunse în visul tău

Iata ce inseamna cand visezi aur. Afla care sunt mesajele ascunse in visul tau. 

Ce inseamna cand visezi aur: Simbolul bunastarii sau al lacomiei

Aurul aparut in vis poate fi simbolul bunastarii si al averii materiale, insa, totodata, poate simboliza lacomia, tentatia. 

Aurul poate simboliza, de asemenea, valorile dupa care te ghidezi sau lucrurile pe care le apreciezi cel mai mult in viata. Mesajul poate fi sa iti apreciezi mai mult calitatile, resursele interioare pe care ai obiceiul sa le subestimezi. Sau poate ca este simbolul iluminarii spirituale, al dezvoltarii Sinelui Interior. 

Ce inseamna cand visezi aur: Talente ascunse

Aurul aparut in vis poate indica un talent ascuns, pe care nu ti l-ai descoperit inca, au o calitate preponderenta pe care tu fie nu o recunosti, fie o ignori.

Daca visezi aur, inseamna ca este timpul sa acorzi o mai mare atentie dezvoltarii spirituale, sa te apreciezi si sa te valorizezi mai mult.

Aurul in vis mai poate aduce mesajul necesitatii reevaluarii unei relatii. Poate ca situatia sau persoana merita mai multa atentie din partea ta sau poate ca o subestimezi si nu ii apreciezi adevarata valoare.

Sau poate reprezinta faptul ca urmeaza sa primesti o recompense, fie ea si simbolica, pentru niste eforturi pe care le-ai depus.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.