Ce înseamnă când ZIUA TA coincide cu luna plină

Luna reprezintă forţa şi energia feminină, magia, mistică şi este unul dintre cei mai puternici aştri din punct de vedere astrologic. De altfel, sunt foarte multe persoane care rezonează mai tare cu semnul lor lunar decât cu cel solar.

14 sept. 2017, 17:29
Ce înseamnă când ZIUA TA coincide cu luna plină

În astrologie, luna reprezinta felul cum iti procesezi emotiile si sentimentele si de asemenea reprezinta senzatia ta de securitate in viata. Luna semnifica natura ta intuitiva si creativitatea.

Ziua ta de nastere reprezinta practic celebrarea intoarcerii Soarelui in exact acelasi punct in care a fost cand tu te-ai nascut. De aceea, atunci cand aceasta puternica energie se imbina cu energia unei luni pline ce coincide cu ziua ta de nastere, asteapta-te la niste efecte puternice si deosebit de benefice.

Cand Luna plina coincide si cu ziua ta de nastere, aceasta inseamna ca anul tau nou va fi plin de multe recompense, realizari si sarbatoare. Va fi un an al abundentei si reusitelor. Va fi un an cand vei simti cum, pe buna dreptate, toate eforturile tale vor fi rasplatite. Din punct de vedere energetic, anul tau va semana cu o primavara care infloreste si coloreaza totul in jur. Luna plina anunta de asemenea numeroase oportunitati care se vor ivi pentru tine: ti se vor deschide usi si toate planurile se vor lega cu usurinta, potrivit garbo.ro.

De asemenea, a avea o luna plina de ziua ta, inseamna si un an al unui nou inceput in viata ta si implicit un moment cand vei incheia un capitol. Tot ceea ce se va intampla in noul iti va fi insa favorabil si nu ai niciun motiv sa iti fie frica de nou sau nereusita.

Daca Ziua ta coincide cu o Luna Noua

Cand ziua ta coincide cu o Luna noua, asteapta-te ca noul an sa fie pus fara echivoc sub semnul unui nou inceput. Va fi un an cand vei inchide o usa pentru a deschide o alta noua. Un an cand pui punct cu multa detasare, pentru a o lua cu multa incredere de sine, de la capat.

Noul tau an poate fi unul al introspectiei cand de asemenea, vei decide in legatura cu ceea ce iti doresti cu adevarat pentru tine astfel incat sa poti sa mergi mai departe in viata ta.

Cand ziua ta coincide cu Luna Noua, abilitatea ta de a crea si a mnifesta ceea ce iti doresti, capata o usurinta incredibila. Chiar si fara sa iti dai seama, este posibil sa traiesti momente care ti se vor parea aproape magice.

Cand ziua ta coincide cu Luna in Primul patrar

Luna in primul patrar este de asemenea semnificativa. Noul tau an va presupune multe eforturi si multa munca, dar vei face acest lucru cu usurinta, din perspectriva unei energii benefice. Vei creste asa cum natura creste granele.

Vei simti energii bine-facatoare care te sustin in procesul tau, imbinand evolutia cu odihna. Luna in Primul patrar semnifica si capacitatea crescuta de a ne conecta la o liniste interioara profunda si de a gasi armonie cu propria viata.

Vezi calendarul cu fazele lunii AICI